Så er julen veloverstået og den værste mavepine har lagt sigt. Desværre mangler jeg stadig at give tre gaver. Inspiration sendte godt nok en pakke til mig som ankom den 23. december, men mere om den senere.

Som jeg skrev om tidligere så modtog jeg den første pakke den 22. december. Samme aften modtog jeg to mails fra Inspiration. Den første med en enkelt linje tekst “Kære Tommy Winther” samt en faktura på PDF, som indeholdt de to varer jeg havde modtaget tidligere samme dag. Fair nok – jeg har ikke betalt for noget jeg ikke har modtaget. Lidt senere modtager jeg så nedenstående mail, hvorefter jeg ganske enkelt ikke aner om jeg vil modtage yderligere fra Inspiration. Deres kundeservice lovede mig jo at få sendt de sidste tre ting afsted samme dag.

Kære Kunde,

Tak for din ordre til Inspiration.dk.

Vi har haft så stor succes med idriftsættelsen af vores nye web butik, at vi er udgået for nogle varer, og desværre ikke har fået dem på lager igen, så vi kan levere inden jul.

Derfor må vi desværre sige, at nogle varer er udsolg vi sletter derfor denne vare på din bestilling. Såfremt vi ikke kan opfylde ordre annullere vi den og refundere dine penge.

Det er muligt, at varen kan findes i enkelte af vore butikker, men vi har ikke kunnet finde den i lagersystemet.

Vi sender de resterende varer til dig i dag. Ønkser du ikke ordren kan du blot nægte modtagelse og vi refundere dine penge når pakken kommer retur.

Vi beklager hvis dette måtte afstedkomme ulejlighed for dig.

Med ønsket om en glædelig jul,

Det er især linjen “Vi sender de resterende varer til dig i dag” som gør mig forvirret, fordi de starter med at skrive at varerne ikke findes i deres lagersystem. En anden ting som pisser mig af er at de sender sådan en mail en uge efter jeg bestilte varerne og så to dage før jul. Jeg så først disse mails tidligt den 23. december og på det tidspunkt havde jeg egentlig givet op og regnede ikke med at få mere fra Inspiration eller at få købt gaverne andet steds, så vi pakkede vores tasker og tog afsted på juleferie.

Efter juleferien finder jeg så en hilsen fra Post Danmark, de har en pakke til mig fra Inspiration. Mit håb steg en smule, men det er svært at være optimistisk efter sådan en omgang. Jeg fik så hentet pakken i dag og umiddelbart kunne den godt indeholde de tre resterende varer. Jeg fik flået pakken op og det viser sig så at den indeholder en enkelt gave samt et kort til en der hedder Theis. “What the fuck?” tænker jeg lige inden jeg også flåede gaven op – det viser sig at være nogle ølglas som vi overhovedet ikke har bestilt.

Jeg er stadig lige så målløs som før jul. Jeg kan vist roligt sige at vi aldrig handler i Inspirations webbutik igen og jeg kan kun anbefale andre også at holde sig væk.

Hvis du synes min historie lyder lidt for usandsynlig så prøv og tag et kig på Trustpilot 🙂