Der er juleudsalg på Steam indtil den 3. januar 2010 og der er masser af gode tilbud. Jeg faldt over denne Lucasarts Adventure Pack med de 4 viste spil til €2,24 – det er under 20 danske kroner for 4 fantastiske spil. Det er nærmest kriminelt ikke at købe dem!

Eneste ulempe ved at købe disse Steam udgaver er at de ikke umiddelbart virker i ScummVM og dvs. ikke på linux eller på min Android telefon. Det er der dog råd for, da der blot mangler en enkelt fil og den kan “pakkes” ud fra exe filen til hvert spil.

Et eksempel er Indiana Jones and the Last Crusade – her mangler filen 00.lfl. Kopier Indiana Jones and the Last Crusade.exe til samme mappe som steamextract.py og køre scriptet således ./steamextract “Indiana Jones and the Last Crusade.exe” så skulle den gerne outputtet 00.lfl som du blot kopiere til mappen med alle de andre lfl filer. Herefter virker det i ScummVM. Proceduren er den samme for de andre spil.

./steamextract.py “Indiana Jones and the Last Crusade.exe”
Detected Indiana Jones and the Last Crusade
Wrote 6295 bytes to 00.lfl
Copy the extracted file to the game dir and run with ScummVM

Hent python script der hjælper med sagen.