Så troede jeg lige jeg skulle være smart og købe alle julegaverne på nettet i år. Tanken om at kunne slippe for kaoset i Storcentret og Bilka er svær at give slip på, så jeg fandt dankortet frem og tastede løs på diverse webbutikker. Det gik også fint hos langt de fleste butikker, men hos Inspirations webbutik gik det galt.

Vi bestilt nogle gaver den 15. december, inden sidste bestillingsdag, som var den 17. december. Vi fik en fin bekræftelse med det samme og alt var i orden. Næste gang vi hører noget fra dem er så i går den 21. december, hvor jeg får tre ens mails a’la dette:

Kære Tommy Winther

http://www.postdanmark.dk/tracktrace/TrackTrace.do?i_stregkode=XXXXXXXXXX&i_lang=IND&sourceurl=http://www.postdanmark.dk/tracktrace/

inspiration@inspiration.dk
www.inspiration.dk

Jeg undrede mig lidt over det begrænsede indhold, men der var trods alt track and trace information, så på det tidspunkt tænkte jeg ikke videre over de tre mails som sikkert bare var en svipser i juletravlheden. I dag kom posten så med min pakke, desværre har Inspiration bare fucket up på det groveste. Kun 2 af de 5 bestilte varer var med i pakken! Hvordan fanden kan man sende en halv levering afsted og ikke give kunden besked! Hvordan kan man pakke en halv forsendelse og så ikke gøre yderligere. Jeg er målløs! 😡

Jeg ringede straks til Inspirations kundeservice, men fik blot en standard besked om at der ikke var yderligere personale til at tage opkaldet hvorefter linjen blev afbrudt. Hvad fanden skete der lige der?! Jeg prøvede igen nogle gange og kom til sidste igennem efter 8-10 mislykkede forsøg – eller det vil sige, jeg blev sat i kø som nummer 9. Efter yderligere 20 minutter kom jeg så endelig igennem, men det var begrænset hvad de kunne hjælpe med. De synes selvfølgelige det lød meget mystisks, men var meget behjælpelige. Jeg fik valget mellem at få pengene retur for de manglende varer eller at få kundeservice til at sende de manglende varer… Jeg satsede, så må vi se om der er gaver til hele familien på torsdag.

Fandme længe siden jeg har oplevet en så elendigt betjening fra en webbutik. Det tyder på vi må ud i de rigtige butikker næste år – eller måske prøve lykken hos Imerco eller Kop & Kandes webbutikker.