twenty-first century code monkey

Kodi 14.0 “Helix”

Kodi_Xmas

Årets julegave fra Team Kodi blev den færdige udgave af Kodi 14.0 “Helix” som samtidig er den første endelige udgave af den software vi alle holder så meget af under det nye navn. Ud over navneskiftet er der naturligvis sket en hel række forbedringer under overfladen. På kodi.tv kan du læse mere om forbedringerne samt en vigtigt bemærkning vedrørende opgradering fra XBMC til Kodi. Hint: Lav en backup, selvom jeg ikke oplevede de store problemer med opgraderingen.

Af større forbedringer kan nævnes:

 • Next generation video codecs med support af HEVC og derigennem 4K video
 • PVR (TV) skærmene i Kodi er blevet hurtigere og lettere at bruge, noget jeg sætter stor pris på 🙂
 • Forbedret hardware dekodning i Android
 • En række forbedringer til Kodi’s video bibliotek bl.a. optimeret hastighed og udvidelser til UPnP

Kodi 14.0 “Helix” kan downloades på kodi.tv.

Godt nytår.

4 Kommentarer

 1. Kasper Lund

  Hej Tommy.

  Godt nytår herfra også, og så jeg vil ikke glemme at sige tak for det arbejde du laver, der gør at XBMC/Kodi er endnu bedre for os der bruger dine plugins.

  Hvordan ser det ud med porteringen af dine plugins til kodi? Jeg vil nødig undvære drtv pluginnet, så jeg opgraderer ikke før det virker.

  Mvh. Kasper

 2. Torben

  Hej. jeg har det problem at når jeg bruger kodi, går den nogle gange ned, når jeg vil streame en film, og den vender tilbage til menu?? vh

 3. Torben

  det er med apple tv 2

 4. POSTAR

  Hej Tommy
  Jeg har installeret helix Kodi helix den nyeste version på min ATV 2 og siden da, har jeg mistet mulighed for at har den FanArt mulighed under visningindstillinger,hvor jeg kan se stor plakat af en film, eller liste,mini liste, stor liste brede osv.

  Og desuden kan jeg ikke længere opdatere ens film når man trykker på stor knap på fjernbetjeningen i et par sekunder sekunder, det plejer jeg have for at hente original titel fra IMDb.
  Kan du hjælpe og hvad har jeg overset
  Mvh

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑