twenty-first century code monkey

Addon status i Kodi

Jeg kan forstå nogle af jer venter med at opgradere til Kodi indtil i er sikre på jeres favorit addons virker, så her kommer en lille status på mine addons. Jeg kontrollerede nedenstående addons da Kodi 14’s blev udgivet og de virker som de skal. Jeg hører naturligvis gerne hvis i oplever problemer..

 • Børsen TV
 • Danish Live TV
 • Danish Netradio
 • DMI TV Vejrudsigt
 • DR TV
 • DR.dk Bonanza
 • DR.dk Podcasts
 • Filmmagasinet Ekko
 • Gaffa.tv
 • Gamereactor GRTV
 • Game Test
 • Pixel.tv
 • TV2 Video
 • TV2/Regionerne
 • TV3 Play
 • videovideo.dk HD

 

17 Kommentarer

 1. Daniel

  Hej Tommy,

  Tak for dine gode addons. Savner dog den nye TV2 Sport i TVguiden.

  Godt nytår 🙂

 2. Christian

  Hej Tommy,

  Super arbejde du har lavet.
  Jeg har opgraderet til KODI på min pii og har leget med både Raspbmc og Openelec udegaverne.
  Desværre synes jeg at spole funktionen på Bonanza ikke fungerer optimalt. Hvis jeg spoler lidt frem i en udsendelse, så ryger lyden – Kommer den igen, så er den MEGET ude af sync. Ofte så står billedet også helt stille, mens lyden kører videre. Dette sker kun hvis jeg forsøger at spole/skippe lidt frem i en udsendelse. DR NU fungerer perfekt, og der er ingen problemer med spole funktionen.

  Ellers er det klasse det du får lavet 🙂

 3. Mikkel

  Kunne være rigtig rart hvis man i TVGuiden kunne vælge hvilke kanaler man ville have vist i guiden når man vælger at hente guiden gennem “Yousee.Xml”

 4. chriz

  Jeg ved ikke om det er et Helix problem, men jeg kan ikke få tv3play til at virke – hvis jeg forsøger at gå ind på tv3play.dk via addon’en får jeg flg. fejl:

  – andre sites (eks. tv3play.no og tv3play.se) ser ud til at virke fint..

  /Christian

 5. Tommy

  Hej Christian,
  Det ser ud til at være en fejl på tv3play.dk: http://www.tv3play.dk/mobileapi/format redirecter blot til et domæne som ikke findes, det kan jeg ikke gøre noget ved.
  Mvh.
  Tommy

 6. Jacob Sivertsen

  Hej Tommy

  Tak for dit arbejde. Bruger flere af dine app’s.

  DR TV stopper for mig ca hvert 30 sekund, hvor billede og lyd pauser og app’en læser.
  Jeg har ingen problemer med Bonanza, netflixbmc eller viaplay.

  Nogle ideér til hvad der kan være galt? Jeg sender gerne en log.

  Hilsen
  Jacob

 7. Jo

  Hei Tommy
  Installerte Kodi 14.1 “Helix” på min PC med Windows 7 x64, men får dessverre feilmelding om feil i script når jeg forsøker å starte både TV3 Play og DR TV?

  Har du noen tips?

  mvh

  Jo

 8. Geir A

  Hei! Har akkurat oppgradert min ATV2 til IOS 6.1.4 samt Kodi 14.1 med TV3 Play 2.0.7 – men får bare en feilmelding samme hvem av “sitene” jeg prøver å starte.. Heading er en moviequote, feilmeldingen er: Mobile API not available for this region yet! Try later..

  Hva er feil?

 9. Abbi

  Hei

  Får bare error nå ved å starte tv3play.no virket fint for et par dager siden.

 10. HZ

  Du gör ett kanon jobb! Men nu har Tv3 play har slutat funka..

 11. martin

  hej Tommy.

  Viaplay er begyndt at streame via html5 – kan der laves kodi addon der virker til viaplay nu ? 🙂

 12. morten

  Der er nu kommet yousee tv apps, til både iphone og android. Er det dermed ikke muligt at genaktivere det gamle yousee addon evt. med nogltilrettelser? 🙂

  pft.
  Morten

 13. Thomas

  Hej Tommy

  Jeg bruger kodi og DRTV addon. Det har virket fint længe. Men inden for den seneste måneds tid er både live streaming og programmer stoppet med at virke. Dvs. Den kan spille måske 30 sek hvor efter den fryser i 10-20 sek. Så fortsætter den lidt endnu og fryser igen. Osv. Osv.

  Det er ikke nettet der ikke er hurtigt nok det virker fint fra iPads osv. Via DR tv app. Andre streaming addons virker også fint i kodi.

  Har DR ændret noget som kræver at DR tv addon opdateres? Måske en bufferstørrelse som skal sættes op?

 14. Rumpel

  Hey!

  Great work, but shouldn’t you cooperate with the maker of Retrospect (www.rieter.net) instead of making individual plugins for every channel? It would be great to have all channels there!

 15. Kim Kløve

  Hej Tommy
  Er du holdt op med at opdatere dine addons TV Guiden har ikke virkede i 14 dage nu og hvis jeg bruger DR TV addon siger den jeg ikke er i Danmark, Jeg har 20 års erfaring med Computere men jeg måtte aligevel lige tjekke min ip, Det en Dansk IP som det skal være jeg har 250/250 Mb fiber fra Waoo/fibia eller hva pokker de nu hedder efter hånden når men det var TV Guiden der ikke virker Den bedste “add” effter min mening jeg køber aldrig tv/uge blade jeg bruger tv guiden til at se hvad der kommer men øv ikke mere Jeg har kodi 16.4beta og den “officelle” 15.2 det samme meddelse med at den ikke kunne hente bla bla tjek settings osv også den mærklige fra dr tv at min ip ikke er dank det er den 🙂

 16. Brian

  Hi Tommy,
  Jeg blev interesseret i din Børsen TV plugin, men jeg savner at kunne se en dato på de forskellige videoer. Man kommer meget let til at se noget gammelt skidt.

 17. Bjarne

  Hej Tommy
  DR Bonanza er pludselig ophørt med at virke fejl: HTTP error 404 Not Found. Kører kodi 16.1 og det har virket uden problemer i et år. Har set om der var sket ændringer til DNS. Jeg kan sagtens se DR Bonanza via browseren på PC’en hvor Kodi er installeret og DR tv addon virker også fint. Håber du kan komme med et hint.

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑