twenty-first century code monkey

TV3 Play addon is broken again

Update 3. april: New maintainer for TV3 Play addon; new version available

tv3playiconAs happened last year the TV3 Play addon is currently broken because the old Mobile API is no longer available. Last year the API reappeared after a couple of days, but that doesn’t appear to be the case this time.

At the moment I don’t have much time or interest in fixing the addon, but even if I had this I don’t have any information on the current API that is probably being used by the mobile apps. If you have time to invest the source code for the addon is available on github. Good luck 😉

7 Kommentarer

 1. Kim Kløve

  Hej Tommy jeg ved godt dette ikke er det rigtige sted og stille et spørgsmål om dr1 men da man skal bruge en invitations kode for at reg sig på dit forum så låner jeg lige denne tråd da den er nyeste jeg har et problem med at dr1 fryser et split sec rimlig tit er det noget du kender til jeg har søgt som en gal men kan ikke finde noget info om dette problem jeg har kontaktet min isp og som udgangs punkt på stod han at det måtte værre min 250/250 mb fiber con der var noget galt med jeg har 20+ års erfaring med computer programering administration osv så jeg blev selvfølige sure og afsluttede samtalen med tak for hjælpen 45 sec senre lukker idioten for min ic i 2-3 min jeg kan ikke bevise det 100% MEN min “smart” router logger en del og jeg kunne se at det var min isp der “lige pluselig” holdt op med at virke så, jeg har ikke meget lyst til at ringe derind igen så har du hørt om steaming/frys på dr1 også i arkivet fryser den dr2 dr3 og de andre dr kanaler virker som de skal “undskyld at jeg bruger denne tråd” men som sagt kan jeg ikke reg min på dit fora

 2. MrSeagard

  Øv, så skal man til at se Luksusfælden med reklamer… ad

 3. MrSeagard

  Jeg har prøvet at lave apk’en om til en jar-fil.
  https://drive.google.com/file/d/0B2NgTeEwB03vT3ZYZGk5WndYTlU/view?usp=sharing

  Jeg er ikke så stærk i Java, men det kan da være du kan få noget ud af det…
  Ved at søge på tv3 fandt jeg denne url: http://playapi.mtgx.tv/v3/config/3687?platform=android&device=mobile&premium=open
  Aner ikke om det kan bruges til noget?

 4. Taapat

  If you have the time and interest you can find examples how to use playapi.mtgx.tv in my plugin for enigma2 satellite receivers: https://github.com/Taapat/enigma2-plugin-mtgplay/blob/master/src/MTGPlay.py#L272
  Before that I used mobileapi, taking as an example your code, but now I rewrote the code for playapi.mtgx.tv.
  You can see that the differences are not large, and they can by easily adapt.

 5. Kim

  Har opdateret xbmc,men når jeg starter tv3play får jeg bare en melding hvor der står jeg skal checke loggen.har den nyeste version tv3play.
  Jeg bor i norge,men har aldrig været et problem før at bruge tv3play på xbmc?

 6. Tommy

  Please see this post for latest information:
  https://tommy.winther.nu/wordpress/2016/04/03/new-maintainer-for-tv3-play/

 7. kim rudolph

  hey tommy
  har et problem…
  er dansker bosiddende i norge.har altid veret glad for tv3play.
  men efter opdatering til 3.02 får jeg ikke til og streame tv3play dk.
  kommer ind i menuen,men får fejlmelding med en gang jeg prøver og starte et program.men jeg har ingen problemmer med og streame både den norske og svenske tv3play.har prøvet med VPN,men samme problem.har både XBMC boks,ipad og min computer,men samme problem på alle 3.har prøvet på både version 14,15 og 16 på kodi,men ingenting hjelper på problemmet…hjælp

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑