twenty-first century code monkey

TV Guide 2.1.2

tvguide-icon

En lille opdatering til TV Guiden som retter et problem når man benytter YouSee som kilde. Kanalerne er ikke længere opdelt i grupper så i stedet henter addon’en nu samtlige kanaler som YouSee udstiller. Den opdaterede version (2.1.2) kan hentes i mit beta-repository.

21 Kommentarer

 1. Kim Kløve

  Jeg Takker og bukker rigtig mange gange, jeg ved ikke om det var mit lille prik i en anden tråd der gjorde udslaget men nu virker min favorit “add” igen det simpelt hen kanon tommy “så slipper jeg for at købe uge blade for at se hvad TV Kassen sender” Mange tak og
  God Jul og Godt Nytår til dig Tommy

 2. Peter

  Fist, many Thaks for your great Plugin. For me it is the working solution watching IP TV via Zatto. I grab the german TV-Stations in a xmltv file .
  I have only one Issue, on my Kodi;

  Long texts are truncated in the channel overview, and when the cell has the focus, starts to scroll the text. This unfortunately does not always work. Just see the screenshot.

  http://www.pixhost.org/show/67/30830498_screenshot017.png

  It is possible to turn off text scrolling on focus ? Maybe you give me a tip, where i can find this function in source code

  Regards Peter

 3. Michael

  Hey.

  Tak for fedt plugin.

  Skal jeg forstå det sådan, at man kan indsætte strm filer fra yousee og afspille dem i tvguiden? Er der en guide til hvordan man opretter en strm fil? eller kan man downloade alle kanaler som strm filer? Jeg er kunden hos yousee

 4. Harald

  Hej Tommy, fedt plugin men jeg kan ikke tilføje et stream fra min ntv.mx addon. Det eneste addon som jeg kan vælge er noget jeg ikke en gang har installeret.

 5. Kristian

  Hej Tommy

  Jeg er ved at prøve dit plugin, men uanset hvad jeg gør skriver den følgende fejl:
  “Ups, det er pinligt!”
  “Det er ikke muligt at indlæse program data, kontroller indstillingerne eller prøv igen senere.”
  Net forbindelsen er ok og der er ikke så mange andre indstillinger, jeg forsøger at hente data fra yousee.

 6. Kim Kløve

  Hej igen Tommy
  Som jeg har skrevet før har jeg problemer med at dr1 fryser med 2-3 minuters mellemrum igennem hele udsendelsen det samme med DR TV arkivet
  Jeg har gjort en lille opdagelse hvis jeg bruger TV Guiden eller DR TV addon til at se dr1 fryser det som sagt konstant MEN hvis jeg bruger Danish live TV addon er der ingen problemer udover den brokker sig over jeg ikke er i danmark hmm hvor mån jeg er så når men det sjældent jeg har brugt den fordi at man ikke kan se hvad der kommer så det var rent tilfælde jeg opdaget at hvis jeg bruger danish live tv addon istedet får TV Guiden eller DR TV addon er der ingen “frys” der er et enkelt eller 2 stop på et split sekund man lægger næsten ikke mærke til det.

  Jeg har prøvet “en total” clean install af kodi 15.2 med kun youtube og dine addons tv guiden dr tv danish live tv bare får at se om der var rod i min install men uden held og i kodi loggen kan jeg se at din addon brokker sig over en api fejl og fejl 22 eller 23 men det er jo bare en melding om fejl så jeg kunne ikke se om det er en api fejl i din addon eller om det er hos yousee serveren det længe siden jeg har programeret så hjernen er ikke hel skarp længere til at gennem skue det og jeg er mest til delphi eller basic “old school”
  Men jeg er åbenbart den eneste med fejl fordi der er ingen andre der har kommentere at der er fejl det begyndte i sidste uge uden at jeg havde lavet nogen ændringer så.
  men det var min lille opdagelse danish live virker dr tv og tv guiden virker ikke “dr1 er den eneste der fryser det andre kanaler er der ingen problemer med”
  mvh
  Kimkl

 7. Andy

  Hej

  Jeg har også problemer med at de content hakker, nu bruger jeg ntv, og hvis jeg kører igennem addon er alt ok, men efter 10 min. igennem tvguide og kodi begynder at buffer. Jeg håber det bliver fixet, for det er virkelig et fedt addon 🙂

 8. Daniel

  Hej, jeg har problemer med at lukke Kodi ned når jeg bruger TV-Guide 2.1.2? Kodi bliver hængende og jeg er nødt til at terminere Kodi fra OSX. Uden TV-Guide installerert er problemet ikke præsent? Kan du fixe det, går temmeligt på nerverne. Tak på forhånd og tak til dig for en rigtig genial dansk add-on! 😉

 9. Tommy

  Jer der har problemer med at afspilningen hakker, har i prøvet om det hjælper med den alternative afspilningsmetode som kan aktiveres i addon indstillingerne?

  Mvh.
  Tommy

 10. Andy

  Hej Tommy,

  Tænker du på HLS og RTM? Fordi de muligheder har jeg prøvet uden held.

 11. Tommy

  Nej, det er “Brug alternativ streamingmetode (nødvendig for nogle add-ons)” i TV Guide addon indstillinger.
  Mvh.
  Tommy

 12. Andy

  Hej Tommy
  Hvis jeg vælger “Brug alternativ streamingmetode” så får jeg slet intet billede.

  Vh.
  Andy

 13. krogsbell

  Hvordan får man TV Guiden til at loade en hel uges oversigt?
  For mig tager det typisk 60 sekunder for hver dag og det er lidt træls.
  Hvis TV Guiden kunne fylde sig selv med én uges programmer, når man starter Kodi og holder den opdateret dagligt, ville det være perfekt.

  Hvorfor? – Jo jeg bruger den sammen med NTV.mx og herfra henter jeg alle Reminders og kan søge i databasen efterprogrammer med f.eks. Lewis i titlen.

 14. jan

  hej
  har du måske en zip file med alle Yousee kanal logoer som du måske kunne poste ?

 15. Lars

  Glad donator her (hvis du undrer dig over der pludselig droppede noget ind) 🙂

  Kunne det være muligt at få en form for gruppering af kanaler i TV Guiden, så jeg fx kan adskille danske, US og UK kanaler? Det bliver lidt en lang liste med det hele i én lang køre.

 16. Rene

  OOPS, SORRY ABOUT THAT

  It was not possible to load program data
  because the settings are invalid!

  Uanset hvad.

  Jeg har prøvet med source set til YouSee.TV – Danske og med source set til XMLTV type URL http://www.dr.dk/programoversigttiltryk/Sendeplaner/xmltv/

 17. niki

  Hej tommy
  Er der mulighed for at integrere ruya med din tvguide, de ændre stream hver 15 min, har prøvet at gemme kanaler som farvorit, men når der går 15 min så virker det ikk mere, er der nogen måde man komme uden om det på:)?

 18. Martin

  Jeg får også:
  “UPS, DET ER PINLIGT!
  Det var ikke muligt at indlæse program data,
  kontroller indstillingerne eller prøv igen senere …”
  . . . hvorefter programmet lukker.
  Øv 🙁
  Hvad gør jeg forkert?

 19. Martin

  Burde Guiden stadig virke, eller skal vi regne den som død?

 20. Per

  Hej Tommy. Super TV guide, men jeg har samme problemer som ‘Daniel 7. marts 2016 at 01:41’ at Kodi hænger on exit. Der findes en løsning til FTV versionen, men hvordan får man den tilpasset til din originale ver. 2.1.2?
  Løsning fra https://www.tvaddons.ag/forums/ftv-guide-for-kodi/29221-kodi-freezes-exiting-blames-ftv-guide-4.html :

  — addons/script.ftvguide/gui.py.orig 2015-01-26 16:45:32.049960926 +0000
  +++ addons/script.ftvguide/gui.py 2015-01-26 16:47:24.217113155 +0000
  @@ -173,6 +173,10 @@
  super(TVGuide, self).close()

  def onInit(self):
  + if self.database:
  + self.onRedrawEPG(self.channelIdx, self.viewStartDate)
  + return
  +
  self._hideControl(self.C_MAIN_MOUSE_CONTROLS, self.C_MAIN_OSD)
  self._showControl(self.C_MAIN_EPG, self.C_MAIN_LOADING)
  self.setControlLabel(self.C_MAIN_LOADING_TIME_LEFT, strings(BACKGROUND_UPDATE_IN_PROGRESS))

 21. TIM

  Hello Tommy, are there any settings i could use for your TV GUIDE program that would allow me to watch U.S, UK and CANADA channels in ENGLISH???
  THANX MUCHO

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑