seabreeze-boulevard

For omtrent to måneder siden bryggede jeg mit fjerde bryg. Denne gang blev det efter længere tids overvejelse til en såkaldt American Pale Ale. Øllet har pt. været på flaske ca. 6 uger og smager fantastisk – det er blevet en øl jeg er temmelig stolt af.

Det var første gang jeg brugte BeerSmith til at lave opskriften (baseret på denne opskrift) og det var helt klart et hit. Mit eneste problem var blot at følge alle trin som BeerSmith foreskrev: selvfølgelig startede jeg med at lave en fejl, 20 liter vand i gryden til mæskning som jeg plejer i stedet for ca. 14 liter som BeerSmith dikterede og det gav naturligvis hurtigt problemer med at have al mæsken i gryden – så kan jeg lære det 🙂

Resten af processen gik dog fint og min eneste anden udfordring var i forbindelse med tørhumling hvor jeg manglede sådan en lille fætter. Så da øllet skulle på flaske kunne jeg ikke undgå at der kom en lille smule “humle grums” med i et par af flaskerne fordi humlen var kommet direkte i gærspanden og ikke i en sok som let kunne tages op. Men det har nu også sin charme at man kan se det er hjemmelavet.

Etiketten er som altid hjemmelavet og indeholder et foto af gaden Seabreeze Boulevard fra vores ferie i Florida sidste år. Jeg synes det var passende nu det er en American Pale Ale.