twenty-first century code monkey

DR TV 5.0.1

drtviconFor tre ugers tid siden lavede jeg DR TV 5.0.1 (den tidligere DR NU Player addon). Det var egentlig min hensigt at lave et par hurtige opdateringer mere, bl.a. nogle af de børnevenlige ting DR har lavet, men der er gået sommer i den.
I stedet for har jeg indsendt denne version til det officielle repository så alle kan få glæde af den. Så må jeg se på de nye tiltag lidt senere på sommeren 🙂

Addon’en skulle være klar til download nu – ellers kommer den i løbet af de næste 24 timer.

18 Kommentarer

 1. Billy

  Jeg ved ikke om det er fra din side eller om det er fra DR’s side, men i den her Addon så når man vælger “Programmer A-Å” Og vælger “P” derinde så hopper den automatisk ind i “O” og vælger man “O” kommer man ogsaa ind i “O”, så dvs. man kan kun se “Partiets mand” fra mest sete osv.

 2. Tommy

  Hej Billy.
  Det er DR som skal rette det. Jeg har gjort dem opmærksom på fejlen.
  Mvh.
  Tommy

 3. Flemming

  Tak for opdateringen. Den virker … men de nyere udsendelser rykker i videoen – mit bedste bud er at RaspBMC’en ikke kan følge med ? i den tidligere version kunne man vælge “stream” i opsætningen – men den mulighed kan jeg ikke finde nogen steder mere … PS: lyden er ok, men billede rykker som om kameramanden har parkinson’s…

 4. Tommy

  Hej Flemming,
  Kører du på seneste opdatering af RaspBMC? Der er andre som har løst lignende problemer ved at opgradere til XBMC Gotham.
  Mvh.
  Tommy

 5. Flemming

  Har nu opgraderet til 13.0 Gotham men det er faktisk blevet værre ved afspilning.
  Før løste jeg “rykkeriet” ved at vælge en anden streming type der ikke var så CPU/MB krævende… men den mulighed kan jeg ikke ringe finde mere i RaspBMC’en ?

 6. Lasse

  Hej Tommy,

  På mit ATV2 hakker udsendelser når jeg forsøger at afspille dem. Har du et bud på en forbedring af det?

 7. Dennis

  Kan det være rigtigt at det ikke fungerer i udlandet?
  Sidder i Irland og har forsøgt at få den til at spille, men der kommer ingen video.
  Den siger dog at jeg skal kontrollere en logfil.

 8. Morten

  Jeg har samme symptomer som Flemming. Har ikke fundet en løsning. Tror ikke det er CPU load som kan følges under afspilning.

 9. Tommy

  Mystisk det hakker på raspbmc, det virker upåklageligt med seneste openelec på min raspberry pi.
  Jeg må prøve med raspbmc en dag jeg får tid.
  Mvh.
  Tommy

 10. AndreasHD

  Tak for dit arbejde og indsats.

 11. Bo

  Hej Tommy.
  Virker perfekt på min PI.
  Tak for en virkelig nødvendig addon – sålænge DR ikke gider chromecast support. 🙂
  /Bo

 12. Tommy

  Så fik jeg afprøvet på raspbmc fra juni og her virker det også upåklageligt både med live tv og arkiv programmer i DR TV addon’en.
  Jer der oplever problemer hvilken pi har i? Er det evt. en af de “gamle” med 256 mb ram?
  Mvh.
  Tommy

 13. CarstenE

  Hej Tommy.
  Jeg har den samme hakken ved afspilning af videoer fra app på min PI (XBMC).
  Under V4 fik jeg rettet det ved at vælge et andet videoformat.
  Kan huske at dengang var default videoformat “Apple IOs”.
  Efter opdatering til V5 er hakkeriet nu tilbage men da menuen for valg af videoformater er væk kan det ikke fjernes.
  Min PI er med 375 Mb RAM iflg system specs inde i HW specs på skærmen.
  Var det ikke muligt at genindsætte muligheden for valg af videoformat igen.?
  Vh Carsten

 14. Tommy

  HejCarsten,
  De gamle IOS streams findes ikke længere, så det er ikke muligt.
  Det virker upåklageligt for mig med nyeste openelec og raspbmc på min 512 MB Pi, så prøv det.
  Mvh.
  Tommy

 15. CarstenE

  Hej Tommy.
  Jeg fandt ud af hvad der var galt. Ret banalt egentlig..
  Da jeg gik ind i System Information i XBMC kunne jeg se at den version der lå på min Pi var V12.2.
  Inde på XBMC hjemmesiden var de nået op til V13.2. Gik så ind via SSH (Putty) og fik slettet nogle filer så systemet dermed gik i gang med at opdatere. nu spiller som det skal – endda bedre grundet den nu opdaterede version.
  Lige et spørgsmål : Jegbruger XBMC som frontend på min Pi, men du taler om Openelec.
  Er der nogle fordele ved at benytte Openelec ift XBMC.?
  Vh
  Carsten (og tak for hjælpen..)

 16. Ronni Hansen

  Hej Tommy

  Tak for den nye version. Det er super smart med muligheden for at vælge område når man går ind i addon’en, men hvordan i alverden skifter man område efterfølgende?

  Jeg har tilføjet addonen direkte på min homeskærm, og har jeg først valgt et område een gang, så går addonen altid ind i det valgte område efterfølgende. Eneste mulighed er tilsyneladende at genstarte XBMC – for så får jeg lov at vælge område på ny?

 17. Tommy

  Hej Ronni,
  Hvordan har du tilføje addon’en på din homescreen? Jeg har prøvet både som favorit i XBMC, samt som addon på homescreen i Confluence (via Confluence indstillingerne) og i begge tilfælde får jeg mulighed for at vælge område hver gang jeg starter addon’en.
  Mvh.
  Tommy

 18. Ronni Hansen

  Tilføjet som favorit. Vælger jeg favoritten direkte får jeg heller ingen mulighed for at vælge område. Jeg har lige prøvet at skifte til Confluence og oprette en addon’en direkte på hjemmeskærmen, og her er resultatet nøjagtigt det samme.

  Vil du have noget log eller noget?

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑