twenty-first century code monkey

DR TV 5.0.2

drtv-univers

Hvis du har fået opdateret til version 5.0.2 af min DR TV addon har du nok oplevet den nye områdevælger du præsenteres for når du starter addon’en. Det er mit forsøg på at give lettere adgang til de yngre XBMC brugere, så de let kan hoppe direkte til Ramasjang og Ultra indhold fra DR.

Via addon indstillingerne er det muligt at vælge hvilket område addon’en starter på, enten denne områdevælger eller et af de tre områder.

Version 5.0.2 kan hentes via mit beta-repository pt.

10 Kommentarer

 1. René Svendsen

  Er der nogen chance for at du på et tidspunkt vil forsøge at merge de seneste ændringer til plugin.video.drnu (aktuelt 5.0.2) tilbage i Eden branchen af selvsamme projekt?

  Det ville give os sentimentale ATV1 brugere mulighed for fortsat at nyde DR’s programmer på en boks hvor Mac OS X Tiger og XBMC Eden lever i fredelig sameksistens 🙂

 2. Ronni H. Hansen

  Hej Tommy

  Denne version har også problemer med at hoppe over område-vælgeren. Jeg har testet på en komplet nyinstalleret XBMC. Men jeg tror jeg ved hvad problemet er. Når man starter Addon’en fra en favorite, så fortsætter den hvor man slap sidst man exit’ede. Men hvis man starter Addon’en som addon, så viser den altid områdevælgeren. Det er lidt et problem, for de fleste skins tilbyder kun at man kan tilføje favorites på hjemmeskærmen.

  Kunne jeg overtale dig til at kigge på det?

 3. Tommy

  Hej Ronni,
  Jeg har tidligere forsøgt at genskabe problemet, men det er ikke lykkedes for mig endnu.
  Hvilken skin bruger du?
  Mvh.
  Tommy

 4. Ronni H. Hansen

  Confluence, Aeon Nox eller Metropolis. Starter jeg addon’en direkte fra video-addons får jeg altid områdevælgeren, men starter jeg addon’en fra en favorite får jeg den aldrig. Det er faktisk ret sært. Jeg tror lige jeg forsøger at screengrabbe en video til illustration.

 5. Ronni H. Hansen

  Hej Tommy.

  Så har jeg prøvet at lave en video der illusterer problemet. Jeg afprøver på en helt nyinstalleret XBMC 15.2 med DR.DK som eneste installerede plugin. Jeg har tilføjet DR.DK som addon under videos.

  Se videoen her: https://onedrive.live.com/redir?resid=FECBD1F93DE8D067!33630&authkey=!APolCfSRFIN7_aI&ithint=video%2cmp4

  Jeg starter DR.dk første gang fra et link på homeskærmen og møder en områdevælger. Herefter starter jeg den fra samme link 2 gange mere og begge gange hopper den over områdevælgeren og går direkte til området jeg tidligere valgte.

  Herefter starter jeg direkte fra Addon’s og møder igen områdevælgeren. Jeg exit’er og starter igen fra Addon’s og møder igen områdevælgeren.

  Slutteligt starter jeg så fra linket på homeskærmen, og møder ikke områdevælgeren, men fortsætter i det område jeg tidligere valgte (da jeg startede DR.DK inde fra addons.

  Jeg håber det gør fejlen nemmere at reproducere.

  R.

 6. Tommy

  Hej Ronni,
  Super godt med videoen. Nu kan jeg genskabe problemet og det skyldes ganske enkelt den måde XBMC fungerer på når du navigerer tilbage til XBMC’s start skærm. Når du hopper direkte tilbage til start skærmen istedet for at trykke tilbage en masse gange, så “minimerer” du i praksis addon’en og når du så starter den igen via foretrukne starter den ikke på ny, men “maximerer” blot.
  Jeg kan se i xbmc.log filen at XBMC starter addon’en specifikt på den “side” jeg var på før jeg gik direkte tilbage til start skærmen, så jeg kan ikke engang detektere det og håndtere den på en eller anden måde.
  Tricket/workaround er at gå tilbage i stedet for at bruge “home” knappen.
  Mvh.
  Tommy

 7. Ronni H. Hansen

  Hej igen

  Super at du kan reproducere – så er det ihvertfald ikke mig der er tosset 🙂

  Desværre virker det ikke for mig at exitte ud ved at gå op eller bruge backspace. Den hopper i første omgang tilbage til samme liste, og ved næste forsøg hopper den ud af addon’en. Den hopper dog stadig over områdevælgeren næste gang jeg starter addon’en.

  Jeg har illustreret det her: https://onedrive.live.com/redir?resid=FECBD1F93DE8D067!33662&authkey=!AH-12rjhPcYvouA&ithint=video%2cmp4

  R.

 8. Tommy

  Hej Ronni,
  Hvis du gå tilbage på skærmen med Film, TV-serier, Musikvideoer, etc. i stedet for at hoppe til startskærmen, så virker det for mig. Så får jeg områdevælgeren i DR TV addon’en.
  Men som sagt så er det den måde XBMC fungerer på, så jeg kan ikke gøre noget ved det.
  Mvh.
  Tommy

 9. Ronni H. Hansen

  Hej Tommy

  Nej, det kan jeg godt forstå. Men måske du kunne implementere en context-menu der giver mulighed for at skifte område?

  Addon’en NetfliXBMC har samme problem hvis man bruger flere profiler. Den spørger første gang man starter den – derefter bruger man samme profil igen og igen. Men i denne addon kan man trykke C og vælge change profile – hvilket løser problemet.

 10. Tommy

  Det lyder som en fornuftig løsning. Jeg prøver at strikke noget sammen.

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑