twenty-first century code monkey

24 dage med XBMC

24 days of XBMC (2012)Det er efterhånden ved at blive til en tradition at jeg skriver 24 indlæg om XBMC i løbet af julemåneden, men på trods af det vil jeg forsøge noget nyt i år. Det kniber lidt med at finde så mange emner uden at jeg gentager mig selv, så i stedet vil jeg opfordre jer til at byde ind med hvad i gerne vil høre om – eller  måske fortælle om. Det kunne være sjovt hvis i var med til at bidrage til historierne.

Har du en anekdote, lyst til at fortælle om dit smarte XBMC setup, opsætningen af din TV tuner, en god addon eller et skin der løser alle dine problemer, erfaringer med hardware så som Raspberry Pi eller Apple TV, måske et XBMC-relateret emne du gerne vil have diskuteret – eller bare virkelig gerne vil fyre en opdigtet julehistorie af – så kan jeg som altid kontaktes på mail på tommy@winther.nu. Lad os se hvad vi kan gøre det til i år… 🙂

2 Kommentarer

 1. Jens

  Hvordan er mulighederne for et Netflix addon, når de bliver færdige med deres html5 site, så de er sluppet af med silverlight? Hvis de ikke allerede er det…

  http://techblog.netflix.com/2013/10/html5-video-playback-ui.html

 2. Tommy

  Hej Jens,
  Der er en rigtig lang tråd på XBMC.org forummet om Netflix i XBMC. Det samme spørgsmål blev stillet der for nyligt:
  http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=87552&pid=1534195#pid1534195
  Jeg bruger ikke selv Netflix og har ikke planer om at kigge nærmere på et addon.
  Mvh.
  Tommy

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑