twenty-first century code monkey

TV3 Play 2.0.6

tv3playiconDet blev til en hurtig opdatering af TV3 Play den anden dag. Viasat havde ændret lidt på formatet og det krævede en lille ændring i addon’en. Den opdaterede version (2.0.6) er allerede i det officielle repository og i har sikkert allerede automatisk opdateret til den 🙂

6 Kommentarer

 1. Mr x

  Mange tak 🙂

 2. Søren

  Super plugin. Jeg vil dog høre om det ikke er muligt at lave, så man kan vælge en default side? Jeg er ikke voldsomt interesseret i andet end dansk TV3, så det kunne være en lækker feature.

 3. Mr x

  Helt enig med Søren kunne man evt. lave dette som en fast indstilling?

 4. Tommy

  Det lyder som en god ide. Det prøver jeg at få med i næste version 🙂

 5. Arne Tyrholm

  Hei,

  Lurer på om det er mulig å legge til en timestamp eller lignende på filene som ligger i TV3 Play? Det vil være lettere å se når filene ble lagt ut av TV3 da når det er mange og du leter etter den som er lagt ut sist.

  Mvh
  Arne

 6. lars

  Super fed app. Vil dog høre om der er andre der oplever problemer med at køre den fra raspberrypi. Jeg opblever at nogle udsendelser hakker, eller går helt i stå. Mens andre køre flydende og lækkert…

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑