twenty-first century code monkey

TV3 Play 2.0.0

tv3playiconMed hjælp fra Morten er der godt nyt til Raspberry Pi ejere i form af en opdatering til TV3 Play addon’en. Med Mortens bidrag har jeg kunne omskrive addon’en til at bruge iPhone/iPad API’et og derved få adgang til streams i mp4/h264 format, som Pi’en kan hardware dekode.

Lige nu kan addon’en installeres fra mit beta-repository og hvis der ikke dukker problemer op så indsender jeg den også snart til det officielle repository. NB! Denne opdatering er kun til XBMC Frodo.

7 Kommentarer

 1. Ramas

  Any plans to make other countries (.lt, .lv) working soon?

 2. Tommy

  Unfortunately not, the mobile api is not available (yet ?) for these countries. Once an iPad app is available it should be quite easy to add though.
  Also most of the streams from other countries doesn’t work from Denmark, so it’s quite hard to fix the old version of the addon.
  If you or someone else can make a fix I’ll gladly publish it.
  Br.
  Tommy

 3. Simon

  Hej Tommy,

  Tusind tak for dit store arbejde med danske plugins til de forskellige XBMC repositories. Jeg har dog en hel del problemer med at bruge det nye TV3 plugin.

  Jeg kan ikke se mere end 5-10 minutter af et vilkårligt show, inden min Pi begynder at hoste med buffering og kort efter dør streamen, og jeg bliver sendt tilbage til menuen. Normalt ville jeg skyde skylden på mit eget setup, men da dit plugin til DR NU fungerer fuldstændigt upåklageligt for mig (og så vidt jeg kan se endda ser ud til at være i en højere kvalitet), så tænkte jeg på, om du havde nogle idéer til, hvad der går galt.

  Jeg har allerede prøvet at sætte bufferstørrelsen på min Pi op til, hvad den lille maskine maksimalt kan trække, så jeg er selv lidt tør for forslag.

  Endnu engang en stor tak for dit arbejde!

 4. Reinis

  Hi,

  Can you please include tv3play.lv, too?

  Thanks in advance!
  Reinis

 5. Reinis

  Forget my previous post.

  It seems that we (Latvians) won’t get the iOS app soon, hence a fix for the old version should be done. In order for you to fix the .LV domain I can provide you with my Latvian IP address. I have Mac OS X Lion and 100 Mbit/s downlink/uplink fiber. Please, email me and I’ll set up a VPN server for how long necessary.

  Reinis

 6. Reinis

  Update:

  VPN server is set up and ready, so whenever you have time – email me.

  Thanks,
  R

 7. Tommy

  Thanks, I’ll try to get back to this ASAP, but I can’t make any promises though.
  Br.
  Tommy

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑