twenty-first century code monkey

Bil Magasinet TV

bilmagasinettviconBil Magasinet TV 1.0.0 (til Eden) og 2.0.0 (til Frodo) er nu klar til at blive installeret fra det officielle XBMC repository.

Det er hermed også første skridt i den store process med at få alle addons klargjort til Frodo. Jeg har ikke nogen større plan med hvilke addons der kommer først, så hvis i har input til det skal i være velkommen – der er dog ingen garantier 🙂

6 Kommentarer

 1. Stefan

  Godt nytår Tommy!
  En klar nummer et på min liste er at få TV Guide til at fungere igen, jf. debatten i forummet. Den er savnet – selvom DR ikke gør meget for at sælge Danish Live TV i øjeblikket. Når siden går ned under både dronningens nytårstale og under rådhusklokkerne, så drømmer man sig kortvarigt hen til det gamle VHF-signal! Det hjælper jo ikke meget at man dagen efter finder deres reservestreams på http://www.dr.dk/hjaelp/DR_NU/driftstatus.htm
  mvh. Stefan

 2. Tommy

  Hej Stefan,
  Godt nytår!
  Jeg må indrømme det er noget tid siden jeg sidste prøvede TV Guiden på Frodo, så jeg var ikke opmærksom på den overhovedet ikke virkede. Jeg har kæmpet lidt med den i aftes og her til aften og jeg tror jeg har fundet en løsning. Den virker i hvert fald på min Frodo nu på Linux.
  jeg har netop uploaded version 1.3.93 til mit beta repository, lad mig høre om det virker 🙂
  Mvh.
  Tommy

 3. Stefan

  Det lyder godt. Men der er da ingen program add-ons i dit beta repository version 1.0.0?

 4. Tommy

  Hej Stefan,
  Det var en fejl i koden i mit repository. Du skulle gerne kunne se TV Guiden i Frodo nu.
  Mvh.
  Tommy

 5. Stefan

  Det hjalp, TV Guiden fungerer fint – men der er stadig fuldstændig time out når jeg vælger kanal, jf. http://tommy.winther.nu/wordpress/forums/topic/oops/#post-2812

 6. Tommy

  Ah det havde jeg misset. jeg har uploadet version 1.3.94 og skrevet på forummet også.
  Mvh.
  Tommy

© 2023 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑