Tommy Winther

twenty-first century code monkey

Opdaterede test versioner til XBMC Frodo

XBMC folkene har den seneste tid arbejdet på omstrukturere og forbedre addon API’et og det har resulteret i nogle små forskelle mellem XBMC Eden og Frodo.

Jeg havde egentlig forventet af forskellene ville blive udbedret, men det er ikke sket endnu. Så i stedet for har jeg løst problemerne ved at ændre i de par addons som har været ramt af fejlene. Det er blevet til nye test versioner af TV3 Play (v. 1.0.3) og DR Bonanza (v. 2.1.4). Den typiske fejl er når en video afspilles, så starter den i baggrunden mens en fejlmeddelelse vises på skærmen. Jeg har også rettet et par mindre fejlmuligheder i TV3 Play.

De af jer som kører XBMC på Android, Raspberry Pi eller bruger en alpha version af XBMC Frodo er formentlig ramt, så jeg hører gerne fra jer om problemet er løst.

Test versionerne kan som altid installeres via mit beta repository.

Update: Pudsigt som tingene udvikler sig. Dagen efter dette indlæg blev fejlen rettet i XBMC 🙂

4 Kommentarer

  1. Hi!

    I just download the TV3Play XBMC plug-in. I use the Latvian version – tv3play.lv. Everything seems really promising – access to all of the shows, etc. However, there is a rather major issue. Whenever I try to play an episode of any show, a TV ad (usually 30 sec.) starts to play in a loop and the actual episode never starts.

    When at the actual site – tv3play.lv – there are TV ads before and in the middle of all episodes, so I guess the plugin just does not know how to dismiss the ads.

    Is there anyway you can resolve this issue? I’d be very thankful!

    Thanks,
    Reinis

  2. Niclas Jacobsson

    7. november 2012 at 17:57

    Hi Tommy.
    First of all, great work!

    I am a raspbmc user and at least the tv4play.se addon is showing the commercials with both picture and sound. Whenever it reaches to the actual show the picture is pitch black and only produces sound .

    Note; I’m running the latest build of raspbmc.

    Best regards,
    Niclas

  3. Hi guys,
    Other people have mentioned that updating librtmp.so has solved the “black video” problem in some cases: http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HOW-TO:Update_librtmp
    I don’t have a Pi myself though, so I can’t provide much help..
    Br.
    Tommy

  4. Pixel.tv fungerer ikke længere efter at de har fået ny hjemmeside.
    Og så selvfølgelig lige en tak for dine mageløse addons som jeg bruger hele tiden 🙂

Der er lukket for kommentarer.

© 2019 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑