twenty-first century code monkey

Ny og opdateret program addons

For efterhånden et par uger siden (sommeren har jo været over os :)) fik jeg opdateret Movie Quiz’en til version 0.5.2. Der er tale om en mindre opdatering som forbedrer MySQL understøttelsen i Eden samt et par andre ting, bl.a. tæller highscoren korrekt nu… Jeg har desuden netop indsendt version 0.5.3 som gør det muligt at besvare spørgsmålene med 1, 2, 3, 4 tasterne på remote’en.

Det er også blevet til en sprit ny addon! På flere opfordringer har jeg lavet en tekst-tv addon. Den er stadig på forsøgsstadiet, men version 0.0.1 kan hentes i mit beta repository. Pt. er det muligt at se tekst tv fra DR1, DR2 og TV2, som er de kanaler jeg har fundet med tekst-tv på nettet.
Update: Version 0.0.2 er nu tilgængelig.

10 Kommentarer

 1. Stefan

  Hej Tommy
  Fremragende – 3 kanalers tekst-tv i en add-on!
  Kan du tilføje page up = [ og page down = ] til programmet, så kanalvælgeren kan bruges til at bladre i siderne?

  Og så et andet spørgsmål – i keyboard.xml har jeg som indstilling, at nummertasterne starter kanalerne i Danish Live Tv. Nu har jeg prøvet mig frem, men har ikke fundet ud af om tekst-tv (eller MovieQuiz) kan angives som en sektion, hvor nummertasterne bare fungerer som nummertaster… Ved du hvilken , der skal angives?
  mvh. Stefan

 2. Stefan

  Og så opdagede jeg at knapperne PgUp og PgDn allerede var attribueret til at skifte side, men da de to knapper ikke findes på min fjernbetjening, ville kommandoerne next chapter og previous chapter stadig være ønskelige som et alternativ.
  Er det muligt at bladre på de sider, der har flere sider (ex DR 219)?

 3. Stefan

  Det lykkedes mig at svare på det første af mine spørgsmål. Jeg har ændret keyboard.xml så kommandoen big step forward (og back) fungerer som pageup (og down) uden for videoafspilning. Kodningen fremgår her: http://pastebin.com/vckQNpXy
  To spørgsmål tilbage 🙂

 4. Tommy

  Hej Stefan,
  Jeg er ved at lave nogle af de forslag du kommer med. Har du mulighed for at finde de taste koder din remote sender. Jeg tror de står i xbmc.log filen.
  Mvh.
  Tommy

 5. Stefan

  Det lyder godt 🙂
  Hvis jeg forstår dit spørgsmål rigtigt, så er det BigStepForward og BigStepBack som min remote sender med [ og ] og som jeg har omkodet i keyboard.xml, jf. min post fra i går.
  Til gengæld kan jeg ikke se noget om min remote i xbmc.log – bortset fra “T:5708 ERROR: CRemoteControl::Connect – failed to connect”. Er det fordi min remote sender tastetryk med MCE Remote?

 6. Tommy

  Hej Stefan,
  Jeg har lagt version 0.0.2 op af tekst tv addon’en, prøv om det funker bedre.
  Mvh.
  Tommy

 7. Stefan

  Hej Tommy,
  Nydeligt med undersider – som også afslører hvordan side 100 etc. fungerer (med “hemmelige” undersider). Det virker!
  Kan du slå lyden fra, når man klikker på næste underside? (eller er det bare mig?)

  Der er i øvrigt kommet tre mellemrum ind i “…at delta ge i debatten…” i addon.xml, som du må fjerne i næste version:-)

  Det var 2 ud af 3 – ved du om scripts/programmer har deres egen sektionskode – og syntaksen i givet fald er?
  mvh. Stefan

 8. Stefan

  Jeg har fundet en løsning for mine tal-taster, mere om det en anden dag. Et sidste ønske til tekst-tv kunne være et ur oppe i øverste højre hjørne…

 9. Stefan

  PS. CNN har også tekst-tv (http://edition.cnn.com/cnntext/html/frameset.exclude.html), men det er java-baseret (ved ikke om det gør en forskel?).

 10. face

  Hej Tommer – Super AddOns du har lavet – Er der en mulighed for at Tekst TV app bliver opdateret således den kan virke med XBMC 13.1/13.2 ? Jeg har opdateret fra version 12.x til 13.1 på min Rasparry Pi for den måde at få Tekst TV appen med – men det er lidt besværlig og så opfører Appen sig lidt sjovt efterfølgende. F.eks. sniger der sig nogle lidt ældre (1-5 måneder gamle) sider ind blandt ellers fint opdaterede sider.
  Takker for det super gode DR apps

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑