Tja, så er der gået yderligere to uger siden jeg brokkede mig over Telmore og min manglende telefon. Den 13. august skrev de ellers at den blev sendt afsted dagen før:

Jeg kan se at telefonen bliver sendt til:
(min adresse)

Den er lagt til afsendelse igår, så du skulle meget gerne modtage den snarest.

Jeg har så gået og holdt lidt øje med posten, men han har ikke rigtig haft noget med til mig. Jeg synes jo Telmore fortjener at jeg lader dem tvivlen komme dem til gode, men der var ingen telefon i dag så jeg kontakte dem igen:

Telefonen bliver desværre først sendt afsted fra os idag.
Dette skyldes travlhed, og det beklager jeg selvfølgelig.
Jeg har derfor rykket for den, og vi sender den med t&t:
(t&t nummer)

Så jeg ved næsten ikke om jeg skal have ondt af dem, de må have så frygtelig travlt derinde at de ikke har tid til at sende post afsted – eller også er det bare deres standard unskyldning. Jeg har i hvert fald hørt den et par gange efterhånden…

Og hvad siger Post Danmarks track and trace så? Tja, “Der er ikke fundet oplysninger om forsendelsen“. Mon den kommer i morgen?