twenty-first century code monkey

DR TV 5.0.4

drtviconEndnu en lille opdatering til DR TV addon’en som retter fejlene i forbindelse med foretrukne programmer. Hvis du fx havde tilføjte Den store bagedyst til foretrukne programmer, så viste den alle programmer med “den” i titlen 🙂
Jeg har tilføjet en knap i addon indstillingerne til at nulstille foretrukne programmer hvis der skulle være behov for det.

Jeg har også forsøgt at tilføje menupunktet Nyeste videoer igen – umiddelbart ser det ud til at virke, men jeg vil gerne høre fra jer om det indeholder de programmer i forventer.

7 Kommentarer

 1. Ronni Hansen

  Du er en helt! Tusind tak skal du have. Jeg kan se Nyeste Videoer, og umiddelbart ser indholdet rigtigt ud. Jeg tester alt hvad jeg kan.

  R.

 2. Ronni Hansen

  Hej Tommy

  Jeg har testet det sidste døgn. Det ser ikke rigtigt ud til at listen opdaterer? Kan du reproducere denne fejl? Jeg har stadig “TV der forandrede varden 1:8” stående som nyeste, og det var den også da jeg afprøvede den nye version for første gang i går.

  R.

 3. fensholm

  Efter opdateringen til 5.0 er DR begyndt at hakke igen ved afspilning på Apple TV 2, som den også gjorde i tidligere udgaver. Tidligere fiksede jeg det ved at vælge en anden streamingtype, men den mulighed findes ikke i version 5 under konfiguration.

  Jeg kører stadig XBMC 12.0, og jeg ved ikke, om det har noget at sige…

  Har nogen et bud på, hvordan det kan løses?

  mvh
  Andreas

 4. Tommy

  Hej Ronni,
  Ah doh. Det er fordi addon’en cacher listen i 24 timer – det giver ikke så meget mening med listen over de seneste videoer. Det er rettet i version 5.0.6.
  Mvh.
  Tommy

 5. Tommy

  Hej Andreas,
  De gamel streams er ikke længere tilgængelige, så den mulighed kan ikke bruges længere.
  Mit bedste bud er at opgradere til XBMC 13, det har løst problemet med hakkede video for de fleste.
  Mvh.
  Tommy

 6. Andreas

  Tak for svar. Jeg har opgraderet til seneste version, og nu virker DRNU plugin’et forrygende, til mine børns store glæde!

  mvh

 7. Dan

  Hej
  DRTV er på det seneste begyndt at crashe en del. Kender du mon en løsning på det?

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑