Tommy Winther

twenty-first century code monkey

Opdateret DR NU test version

drnu-iconSå er jeg klar med endnu en test version af DR NU, version 3.9.1. Den indeholder de fleste af de funktioner som fandtes i den gamle version – jeg ved ikke helt om jeg kan lave de resterende funktioner med det nye API.

Flere af jer har snakket om at videoen hakker i den tidligere test version (3.9.0). Det har jeg ikke selv oplevet på hverken Linux eller OUYA. I den nye version her har jeg igen tilføjet indstillingen Vis kvalitetsvælger før videoen afspilles. Når det er slået til får du en popup før XBMC afspiller en video. Her kan du så vælge mellem alle de muligheder DR stiller tilrådighed samt et link til vodfiles.dr.dk. Der er fire forskellige protokoller at vælge imellem 🙂 – personligt har jeg mest held med iOS streams og det er den som afspilles hvis kvalitetsvælgeren er slået fra.

Lad mig høre hvad i oplever. Version 3.9.1 af addon’en kan hentes her.

5 Kommentarer

 1. Prøvede at installere den her, men undervejs kom den op og beklagede sig over at buggalo var markeret “broken” og jeg fik så disablet denne. Nu kan jeg ikke køre nogle af dine plugins… har prøvet at installere buggalo igen fra en zip fil, men det virkede ikke 🙁

  I logfilen kan jeg se at den ikke kan køre “Import buggalo”.

  Hvordan får jeg den enablet igen?

 2. Jeg fik løst problemet med den disablede addon ved at slette .xbmc/userdata/Database/Addons15.db og genstarte systemet, og kan nu køre din plugin.

  Den ser ud til at virke “fint”, men iOS streamen hakker voldsomt her hos mig og med problemer med at spole på alle streams. Kun vodfiles virker stabilt og taber ikke sync, og kan pauses uden problemer.

  Hos mig (RPi xbian/Frodo 12.2) ser det sådan her ud: Jeg har testet et par populære udsendelser, og som sagt, så hakker iOS streamen meget. Android streamen hakker ikke (men har lidt flere billede-artifakter/blokfejl i samme opløsning). “Streaming” streamen spiller korrekt og tilsyneladende i samme kvalitet som iOS streamen (men hakker ikke).

  At spole virker ikke i nogen af dem. Nogle gange hopper streamen lidt frem eller tilbage i den ønskede retning, men sjældent den ønskede længde, og når man spoler mister man billede/lyd i en periode og derefter er sync forsvundet helt. Blot at holde en pause (uden at spole) virker heller ikke (den hopper vist tilbage til en foregående keyframe og taber måske sync derfra).

  At spille fra vodfiles virker fint, men man kan ikke spole i den. Til gengæld virker det at holde og pause, og hvis man (ved en “fejl”) prøver at spole, så sker der ikke noget grimt — i modsætning til de andre streams, som taber pusten derefter.

  Så vodfiles er, her hos mig, det absolut bedste kompromis.

  Kan man sætte den til default at vælge vodfiles?

  TAK for din indsats med disse plugins!

 3. Asbjørn Kirkegaard

  23. september 2013 at 19:04

  Er det muligt at have både den gamle og nye version installeret samtidigt? Havde lagt den nye på, men der mangler mange af de ældre afsnit. Så er rullet tilbage til den gamle.
  På forhånd tak. Og super stykke arbejde.

 4. Ja, hvis du ændrer mappenavnet og tilsvarende id i addon.xml filen så kan du installerer en anden version ved siden af. Det er dog ikke noget jeg vil supportere 🙂
  Har du prøvet at søge efter det du savner? – og kan det evt findes på dr.dk?
  Mvh.
  Tommy

 5. Asbjørn Kirkegaard

  23. september 2013 at 22:51

  Mange tak for hjælpen. Har nu begge installeret på vores atv2.
  I den nye er der fx kun lille nørd for ca. 2 måneder tilbage, hvorimod i den gamle er der ca. 3 år tilbage.
  Så nu kan vi se alt det gamle, samt det nye. Takker.
  ios1125 hakker med hardware acc. slået til, men det gør streaming1125 ikke.
  Igen mange tak.

Der er lukket for kommentarer.

© 2019 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑