twenty-first century code monkey

Tre nye testversioner

yousee-webtv-iconEfter endnu en venlig reminder om den dårlige kvalitet i YouSee web-tv addon’en (denne gang fra abolsen) har jeg kastet endnu et blik på API’et og eksperimenteret lidt. Det er lykkedes mig at få XBMC til at afspille YouSee’s iPhone streams og det giver en væsentlig bedre kvalitet, noget a’la den kvalitet i kender fra DR’s streams og helt uden de pixeleringer der tidligere har været i addon’en. Version 3.0.1 kan hentes i mit beta repository.

pixeltv-icon

Jeg har også endelig fået tid til at genoplive pixel.tv addon’en. Addon’en har været broken siden Pixel.tv fik nyt website for efterhånden lang tid siden. Addon’en er blevet omskrevet fra bunden og har nogenlunde samme features som tidligere. Version 3.0.0 kan hentes i mit beta repository

Sidste testversion i denne omgang er version 0.9.3 af Movie Quiz’en. Det er målet det skal ende ud med version 1.0.0 forhåbentlig inden alt for lang tid. I denne testversion er menuerne blevet omskrevet og gør væsentlig mere brug af covers i XBMC’s fanart. 0.9.x versionerne er de første som er skrevet 100% til XBMC Frodo og gør brug af JSON-RPC api’et fremfor direkte database adgang. Hent den i mit beta repository.

script.moviequiz-0.9.3a

7 Kommentarer

 1. HrHansen

  Tak for Pixel.tv update – fedt fedt fedt!

 2. kenneth

  hej T
  Kunne man egentlig ikek få en Music Quiz også ? samme koncept som Movie Quiz bare med musik biblioteket istedet ? 🙂

 3. Tommy

  Jeg har faktisk haft det i planerne længe. Det kan være jeg skulle tage mig sammen og få kigget på det 🙂

 4. Kenneth

  Jamen hvad venter du på 🙂

 5. mads

  Hej Tommy,

  Hvorfor kan man ikke se lejefilm i Yousee addonet

 6. Dr. Zee

  Hej Tommy

  fin plugin. Faldt over den da jeg søgte for en mulighed at afspille YouSee Live TV efter de har ændret deres backen sådan at man ikke længere via Web siden kan se Live TV (idet de ikke har en “client” til Linux … gaaab).

  Hackede lidt rundt i din for at få den til at køre fra cli på maksine og virker fint – kan nu igen se web tv !!! (uden at have XBMC).

  Se også http://ubuntudanmark.dk/forum/viewtopic.php?f=13&t=17470&p=117165#p117165

 7. Tommy

  Hej Mads,
  Jeg har ikke adgang til de funktioner i YouSee’s API, og det skyldes formentlig de ikke har rettigheder til at lade XBMC streame.
  Mvh.
  Tommy

© 2023 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑