twenty-first century code monkey

TV2 NEWS 1.1.0

tv2-news-iconTV2 lukkede for nyligt deres news.tv2.dk website og har i stedet integreret videoerne i det mere kendte nyhederne.tv2.dk website. Jeg har opdateret addon’en til 1.1.0, som kan hentes i mit beta repository.

Ændringen betyder også at der er videoklip fra dagens nyhedsudsendelser, Station 2 ud over de nyhedsmagasiner som også tidligere var tilgængelige, så som Mogensen og Kristiansen, Ellemann|Lykketoft, m. fl.

Update 6. april: TV2 NEWS addon’en er nu opdateret i det officielle XBMC repository og i skulle gerne modtage opdateringen automatisk. Der er tale om version 1.1.0 til Eden og 2.0.0 til Frodo.

1 Kommentar

  1. Stefan

    Så det var derfor den ikke virkede – tak for opdateringen!

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑