twenty-first century code monkey

TV3 Play 2.0.1

tv3playiconFor et par dage siden blev TV3 Play addon’en opdateret til version 2.0.1. Den nye version retter en lille håndfuld mindre, men irriterende, fejl, bl.a. har der været problemet med at tilgå nogle bestemte sæsoner.
Udover disse fejlrettelser har jeg også tilføjet viasat4play.no igen og når/hvis tv3play.ee, .lt og .lv får sin egen iPad app kan jeg også tilføje dem igen.

bilmagasinettvicon onside-icon

Jeg har desværre også været nødsaget til at markere Bil Magasinet og Onside addon’erne som broken i det officielle repository. De to websites har begge lavet om på den måde de streamer video og det kræver jeg omskriver de to addons helt fra bunden. Jeg har undersøgt muligheden for et “quick fix” men det har ikke været muligt. Jeg regner med at kigge på disse igen på et senere tidspunkt.

5 Kommentarer

 1. Stefan

  Hej Tommy
  Når du får tid, så stemmer jeg på at du starter med onside 🙂
  /Stefan

 2. Sabrina

  Hej Tommy,

  Jeg er helt ny omkring det her XBMC, og prøver så vidt muligt at læse mig frem til det meste, men det er ikke alt som jeg kan finde svar på. Derfor skriver jeg til dig i håb om at du kan hjælpe mig.

  Jeg har lige installeret TV3 Play addon’en og prøver at afspille en tilfældig episode men der kommer ikke noget billede frem, jeg kan se at den afspiller men så sker der ikke mere end det.

 3. Tommy

  Hej Sabrina,
  Prøv og slå hardware acceleration fra i XBMC, den har før løst lignende problemer.
  Mvh.
  Tommy

 4. Rikard Edgren

  Hej Tommy

  Jag är en ny användare av XBMC, och den enda add-on jag använt är din TV3 Play (för att se Project Runway Sverige).
  Igår, tisdag 2013-09-18, så fungerade den inte längre. När man ska lista avsnitten, så blir det ett typfel (integer vs. string) i addon.py (Jag har gjort ett flertal “Submit Error Report”, så du borde kunna få tillgång till lite mer detaljer.)
  Jag kör TV3 Play 2.0.2, och det fungerade senast 2013-09-15, men jag vet inte vilken version jag körde då.

  Hälsningar,
  Rikard

 5. Tommy

  Hej Rikard,
  Der er en test-version i mit beta-repository som løser dette problem. http://tommy.winther.nu/xbmc/
  Mvh.
  Tommy

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑