twenty-first century code monkey

XBMC Frodo beta 1

Team XBMC har i dag frigivet den første beta af XBMC 12.0, også kendt som Frodo. Selvom der kun er gået som otte måneder siden XBMC 11.0, Eden, udkom så er der en hel række forbedringer med, flere af disse har været under udvikling i flere år og Frodo høster på den måde frugten af det store arbejde der er langt. XBMC.org har mere information, download links, mv.

Jeg har leget lidt med beta’en og overvejer seriøst om den skal erstattet Eden på mit mediecenter. I samme ombæring har jeg taget et par screenshots af Live TV / PVR funktionaliteterne, det tegner ganske godt 🙂

5 Kommentarer

 1. Kenneth

  hej hej
  ser jo fremragende ud. hvilket tv kort har du i maskinen?

 2. Tommy

  Jeg har snydt og hakket pvr demo addon’en til så den viser data fra youSee. Jeg har forsøgt at få min gamle PVR USB2 WinTV analoge tuner til at virke, men det er ikke lykkedes så den er røget ud. Jeg overvejer at anskaffe en anysee e30 eller lign. Nogen som har erfaringer?
  Mvh.
  Tommy

 3. Stefan

  Jeg har brugt Frodo siden i sommers og kan kun anbefale det. Blandt alle de små ting, der er gjort lidt mere lækkert, er jeg især tilfreds med evnen til nu at modtage audio airplay. Jeg er ved at være nået langt med mine ambitioner om et billigere og bedre alternativ til Sonos, men det sker ikke uden en betragtelig tidsmæssig investering 🙂

 4. Frederik

  Hey.. har lide skifte til det nye Frodo 🙂 men hvordan skifter jeg skin som man kunne 11 ?

 5. Mihkel

  Hi,

  Not related to this post, but just wanted to say that none of TV3 Play Estonia don’t seem to work. Only commercials are shown and then the message that there’s nothing else in the playlist.

  I haven’t used this plugin before, so I don’t know if it’s some kind of regression.

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑