twenty-first century code monkey

Test version af Stofa web-tv

Med hjælp fra Mads har jeg fået stykket en Stofa web-tv addon sammen. Timingen var så perfekt at Stofa ændrede deres website et par dage efter så jeg næsten måtte starte forfra igen – men nu er jeg klar med test version 0.0.5. Så har du Stofa web-tv og lyst til at prøve addon’en, så kan du hente en zip fil herunder som du kan installere i XBMC.

Hent Stofa web-tv 0.0.5

Jeg hører som sædvanligt gerne om det virker eller ej og anden feedback 🙂

16 Kommentarer

 1. Tommy

  Er der nogen af jer som har fået den prøvet og som kan sige om den virker eller ej? 🙂

 2. Ole

  Hejsa jeg har en xbmcbuntu og her virker stofa bare super !! tak for det !

 3. Peter

  Hej Tommy – super fedt, at du har kastet dig over stofa-tv. Jeg vil meget gerne teste den, men kan du give en kort beskrivelse af, hvordan og hvor jeg skal placere mappen på min atv2? Jeg har rimelig styr på atv2, men det er mere i forhold til xbmc mappestruktur mv. Tak!

 4. Tommy

  Hej Peter.
  Du skal bare installere ZIP filen i XBMC. Du kan se hvordan man gør her. Det er den anden video på siden:
  http://tommy.winther.nu/wordpress/xbmc/sadan-installerer-du-addons/

  Men jeg har fået bekræftet den virker for andre, så jeg indsender den til det officielle XBMC repository, så bliver den lettere at installere 🙂
  Mvh.
  Tommy

 5. Mikkel

  nogen der kun ne smide en video op eller nogle billeder af addon’et det kunne være super =)

 6. Tommy

  Hej Mikkel,
  Der er nu ikke så meget at vise. Addon’en lister de kanaler du har adgang til og så kan du vælge en for at streame den.
  Mvh.
  Tommy

 7. Rasmus

  Virkelig god addon for os med Stofa. Det virker rigtigt godt. Har du overvejet at integrere det i din TV Guide?

 8. Christian

  Tak for indsatsen. Super fin Add-On, men hos mig hakker billedet de første 3-5 sekunder. Integration med TV Guide kunne være en dejlig opdatering.

 9. Lars

  Jeg er SUPER glad for Stofa WebTv plugin, der har jeg stadig fuld kabelpakke, selvom jeg har nedgraderet til den lille pakke i antenneforeningen, så nu sparer jeg 2.500,-/året med din plugin 🙂

  Jeg kender ikke den omtalte TV Guide, men det kunne være super, hvis fx nu-og-næste info blev vist i selve plugin, så man ikke skal “starte” kanalen for at se, hvad der aktuelt sendes. Stofa har programinformation på deres WebTv side, så det burde være muligt at scrape, gætter jeg på.

  MANGE tak for dine plugins, de gør XBMC så meget bedre for os danskere!

 10. Tommy

  Hej Lars,
  Jeg tror det er en fejl fra stofa’s side, addon’en lister bare de kanaler som er tilgængelige via web-tv på stofa’s website, så hvis du kan se fuldpakken der kan du også i addon’en. Mht. nu-og-næste så skal jeg lige ha’ undersøgt om det er muligt.
  Mvh.
  Tommy

 11. Tommy

  Hej Christian,
  Det er et generelt problem med streaming at billedet hakker i et par sekunder. Så vidt jeg ved skyldes det at afspilningen starter et tilfældigt sted, så man ikke får en fuld frame til at starte med. – så videoen vil hakke ind til den første fulde frame en modtaget.
  Mvh.
  Tommy

 12. CBobach

  Hej Tommy,

  Jeg faldt over denne side da jeg prøvede at finde en måde at afspille stofa på min ubuntu maskine. Det er t et utrolig godt stykke arbejde du har gjort, let at sætte op.

  Jeg har dog problemer med afspilningen. Det virker som om den logger fint ind og finder kanalerne, men den får time out når jeg prøver at afspille dem.

  loggen ligger her: https://docs.google.com/open?id=0ByMaMC08miWHVlY3ZUFqNEZ3Q2M

 13. Troels

  Hej Tommy
  Stofa har vist igen-igen opdateret deres afspilleren til deres webtv. Er der mulighed for at du vil se om plugin’et kan komme til at virke med den nye player?

 14. Tommy

  Hej Troels,
  Jeg opdaterede Stofa addon’en i december måned, men den har sine begrænsninger, da Stofa beskytter en del af kanalerne med DRM.
  Se mere her: http://tommy.winther.nu/wordpress/2012/12/25/stofa-web-tv-1-0-2/
  Mvh.
  Tommy

 15. Jakob

  Hej, virker dit plugin stadig – jeg kan ikke få det til at virke :/

 16. Tommy

  Hej Jakob,
  Så virker den formentlig ikke mere. Stofa introducerede DRM for lang tid siden og kanaludbudet som virkede i XBMC har skrumpet lige siden.
  Mvh.
  Tommy

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑