twenty-first century code monkey

Opdateret Movie Quiz website

Jeg arbejder for tiden på en opdatering til min Movie Quiz addon og i den forbindelse har jeg opdateret den tilhørende hjemmeside på moviequiz.xbmc.info. Den største forbedring er på highscore siden, hvor den nu rent faktisk indlæser på acceptabel tid, samt giver mulighed for at filtrere på land og fritekst søgning.

Personligt synes jeg også statistik siden er interessant – vi nærmer os 10.000 spillere og 670.000 besvarede spørgsmål 🙂

Update: Jeg har udfaset xbmc.info domænet, Movie Quiz websitet er nu på http://tommy.winther.nu/moviequiz/

2 Kommentarer

  1. krabat

    xbmc.info er overtaget af reklamesite.

  2. Tommy

    Tak for det, jeg havde glemt at opdatere linket. Jeg udfasede xbmc.info domænet for noget tid siden, det var for dyrt og jeg brugte det ikke rigtig til noget.
    Mvh.
    Tommy

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑