twenty-first century code monkey

Problemer med afspilning i YouSee web-tv

Jeg er blevet gjort opmærksom på en fejl i YouSee web-tv addon’en, som gør at afspilningen af streams stopper efter ca. 1 minut – det gør desværre addon’en tæt på ubrugelig.

Jeg har undersøgt problemet og det viser sig at være i FFmpeg som XBMC bruger til at afspille såkaldte rtsp:// streams. Jeg har forsøgt at løse problemet, men jeg har for lidt erfaring med rtsp:// streaming til at kunne lave en ordentlig løsning, så derfor har jeg i stedet oprettet en sag hos XBMC samt hos FFmpeg. Jeg håber det kan lykkes os at finde en løsning som kan nå at komme med i XBMC inden Eden er helt færdigbagt.

15 Kommentarer

 1. Kenneth

  hvordan ser det ud for os ikke yousee bredbånd kunder?

 2. Tommy

  Hej Kenneth,
  Det er ikke muligt pt. Jeg har kontaktet YouSee vedrørende dette for efterhånden lang tid siden, men jeg har ikke hørt noget om dette endnu.
  Mvh.
  Tommy

 3. Michael

  Hej Tommy.

  Har hørt flere sige nu at man kan gøre noget ved sit apple tv så man kan se yousee kanaler selv om man ikke har dem som internet udbyder er det rigtig???

  Hilsen Michael

 4. Tommy

  Hej Michael,
  Det er ikke noget jeg kender til. Den YouSee addon jeg har lavet kræver man har YouSee bredbånd.
  Mvh.
  Tommy

 5. Dan

  Hej Tommy,

  Det kunne ellers være rigtig fedt, hvis du kunne lave det. Jeg har yousee web tv, hvor jeg logger ind på deres hjemmeside med email og password, hvorefter jeg kan se mine yousee kanaler. Jeg har ikke selv yousee bredbånd, og bruger det også mest ifm. udlandet. Så kunne man bare tage sin XBMC/ATV2 med, og se alle danske kanaler uanset hvor man er i verden – Det kunne være NICE!

  Mvh. Dan

 6. Michael

  Hej Tommy.

  Jeg har TDC Web tv kan det lade sig gøre at få en add ons til det?

  Med venlig hilsen

  Michael

 7. Tommy

  Hej Dan,
  Jeg har tidligere kontaktet YouSee angående muligheden for at bruge web-tv uden man har bredbånd, men jeg har ikke fået et konkret svar endnu.
  Mvh.
  Tommy

 8. Tommy

  Hej Michael,
  Desværre ikke pt. Jeg har tidligere kontaktet YouSee angående muligheden for at stream til TDC kunder, men uden der er kommet noget konkret ud af det.
  Mvh.
  Tommy

 9. Michael Siggaard

  Hej Tommy nu tænkte jeg ikke lige ang. yousee men omkring TDC Webtv.

  Altså få det som en add ons så man er fri for at se det på computeren

 10. Tommy

  Hej Michael,
  I YouSee’s API har man mulighed for at få listet kanaler, mv. som om man var TDC kunde, men jeg har ikke haft held med at få det til at virke eller få input fra YouSee om dette.
  Jeg har ikke kontakt til TDC, så jeg ved ikke om de har et tilsvarende API.
  Mvh.
  Tommy

 11. Jesper P

  Hej Tommy

  Er der en guide til hvordan man får det til at virke? Jeg har XBMC og hentet Yousee web tv app’en i XBMC… Jeg kan se en masse kanaler bliver listet, men når man trykker på nogle af dem sker der intet…

  Jeg er yousee kunde med yousee bredbånd, og kan se kanalerne via YouSee Player og via normalt antennestik på TV’et. Jeg har grundpakken, men ingen af kanalerne sker der noget med når jeg klikker på dem i XBMC

  Hjælp…! 😉

  Vh

  Jesper

 12. Tommy

  Hej Jesper, det virker fint her. Hvilken version af addon’en og XBMC har du, og hvilket operativsystem bruger du?
  Der kan godt gå ca. 5 sekunder inden streamen starter for mig.
  mvh.
  Tommy

 13. Kenneth

  Hej
  Kan det ikke passe jeg har læst her på siden et sted at du og yousee var gået igang med et fælles projekt om et addon?

  Hvis korrekt, går det så fremad? Husk endelig og banke dem i hovedet at det også skal være muligt for ikke yousee kunder men os der køber adgang på deres side

 14. Tommy

  Hej Kenneth,
  Jo det er korrekt. Det har dog ligge stillet i noget tid pga. en fejl i XBMC der gør at YouSee’s live streams stopper efter ca 1 minut. Jeg vil tro jeg kigger på det engang i fremtiden igen, når det problem er løst. Jeg har lavet en fejlrettelse til XBMC, men den kommer vist først med efter Eden.
  Mvh.
  tommy

 15. Kenneth

  Det lugter lidt
  af lange udsigter.. En skam.

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑