twenty-first century code monkey

Nyt på bloggen – fora

Det er efterhånden lidt svært at finde rundt i alle kommentarerne på bloggen – for de bruges jo til at diskutere alt muligt 🙂 Så nu prøver vi et lille eksperiment, nemlig et rigtigt fora, hvor vi kan diskutere alt muligt. I første omgang skal man registrere sig for at kunne skrive indlæg, du kan registrere dig i menuen til højre eller her.

Hold jer ikke tilbage med at stille spørgsmål eller med at hjælpe hinanden… Happy posting 🙂

 

1 Kommentar

  1. rasmusth

    Hey Tommy.

    Super fede plugins du laver. Jeg har lige skiftet Mac OS på min MacMini ud med Ubuntu, og derfor også installeret XBMC igen. Det er en fornøjelse at se, der er kommet så mange gode, danske plugins!

    En ting jeg savner er et plugin til Sputnik. Er det noget du har haft planer om at lave?

    /Rasmus

© 2023 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑