twenty-first century code monkey

DR HD kan nu streames via nettet

… og det fejrer vi med en opdatering af Danish Live TV addon’en som inkluderer DR HD og ny grafik i Dannebrogsfarver. Den nye version er 1.3.1 (og 2.0.1 hvis du bruger XBMC Eden).

    

5 Kommentarer

 1. Dennis Luplau

  jeg har et problem med xbmc på apple tv 1. jeg kan ikke se min eksterne harddisk, og det er efter jeg har installeret det om med atvcreator, jeg kan heller ikke se den via boxee. så hvis du kunne hjælpe ville det glæde mig.

 2. Tommy

  Hej Dennis,
  Jeg kender ikke så meget til Apple TV, men min bud er at din eksterne harddisk har NTFS som filsystem og det kan Apple TV formentlig ikke læse. Du kan prøve at reformatere harddisken som FAT32 (husk og tag backup først).
  Mvh.
  Tommy

 3. Rasmus

  Hejsa!
  Super fede og nytte fulde addons du formår at smide op! Jeg er dog rent ind i et problem ang. Streaming af DR HD. Billedet er hakkende dog kører lyden helt fin. Jeg har en 10/10 net forbindelse, og xbmc er installeret på et Apple tv 2 med 4.3 iOS. Hvad kan der være galt? Og hvis det er pågrund af net forbindelsen, kan billedet ned skalerer på nogen måde? Tusind tak på forhånd 🙂

 4. Tommy

  Hej Rasmus,
  Så vidt jeg ved er det fordi DR’s streams ikke er 100% compliant, så Apple TV’et kan ikke bruge hardware decoding og der er ikke CPU kraft nok til at decode HD.
  Mvh.
  Tommy

 5. Brian

  hej Tommy

  tænkte på er der mulighed for at optage film ellers serier igemmen xbmc hvis man har tv-tuner i computeren.

  hilsen Brian

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑