Efter få måneder med det tidligere design blev Winther’s Webdesign opdateret med nyt image og slogan: Vi gør det transparente visuelt – jeg ved ikke hvad jeg tænkte på 🙂

Dette er den sidste Winther’s Webdesign side jeg har lavet. Kort efter blev drømmen om at tjene penge på at lave hjemmesider til virkelighed med Net Communication og den lever stadig – www.netcommunication.dk. Det er godt nok ikke så mange penge der bliver tjent, det er efterhånden blevet til en weekend-gesjæft.

Jeg arbejdede stadig primært i Microsoft FrontPage, men var gået hen og blevet lidt bevidst om at optimere til browseren – bemærk teksten i bunden: Optimeret til Internet Explorer 4 eller højere. Hele designet og det visuelle udtryk udsprang af en sen aftens leg i PhotoShop. Jeg fulgte en tutorial som sjovt nok stadig er online her 9-10 år senere.