Januar måned blev slet ikke som jeg havde forestillet mig. Jeg nåede at være til otte jobsamtaler hos fire virksomheder og fem af samtalerne var i den sidste uge i januar. Selvom det næsten er ufatteligt i disse krisetider, så endte jeg med jobtilbud fra tre af virksomhederne – og efter en del overvejelser og forhandlinger takkede jeg ja til et job hos Atira.

Nu har jeg så afsluttet den første uge på det nye job og jeg synes det tegner godt. Kollegaerne er flinke og opgaverne er spændende. Jeg har desværre ikke fået min rigtige computer endnu, men mon ikke min MacBook Pro kommer i næste uge. Det bliver nice 😀

Efter en måned på dagpenge er det heldigvis ovre. Det var fedt nok at have fri, men dagene gled sammen og jeg fik intet lavet alligevel. Jeg kan kun ønske held og lykke til mine tidligere kollegaer som stadig er jobsøgende. Der skal nok komme et job til jer også.