YouSee

YouSee

YouSee lancerede for noget tid siden deres YouSee Piloter som basalt set giver deres kunder mulighed for at beta teste kommende firmwares og andre features til deres HD TV-bokse.

Hidtil har der ikke være noget voldsomt spændende de har lanceret, men i dag er der kommet en spændende mail. YouSee har åbnet op for deres TV Arkiv, som pt. indeholder DR1 og DR2 og flere af TV2’s kanaler gennem Sputnik. Arkivet indeholder, så vidt jeg kan gennemskue, programmerne ca. 1 måneds tid tilbage i tiden.

Mit umiddelbare indtryk er godt. Det er lidt langsomt at navigere ind til Arkivet gennem menuen, men det kan løses med et klik på Seværdighedsknappen på remoten. Herefter et det blot at finde det program man vil se. Jeg har testet med Troldspejlet på DR1 og Stand-up.dk fra Zulu og begge virkede fint. Der var enkelte dekodningsfejl, men det er jo også stadig i test.

En rigtig lækker feature er at man kan spole i udsendelsen. Både frem og tilbage, og endda i mere end en hastighed ved flere tryk på fx spol frem. På den må er det muligt at spole forbi reklame pauserne.

Jeg er ikke helt klar over om det er samtlig udsendelser som findes i arkivet. Det er det formentlig ikke, da jeg ikke kunne finde nogle film, men der var bl.a. 24 timer og andre serie, så helt skidt er det ikke.