Så blev det endelig jul og vi er nået til vejs ende i mit 24 days of XBMC tema. I dag er der ingen gaver eller overraskelser herfra, dem må i vente med til i aften eller hvad ellers jeres traditioner siger… I stedet kigger jeg lidt tilbage på de andre dage.

Selvom det har været hårdt arbejde at klargøre alle indlæggene, addons, mv. så har det været et spændende projekt og spændende at høre jeres kommentarer. Det er faktisk blevet til otte nye eller opdaterede addons, syv indlæg om XBMC funktioner og en række andre indlæg om bl.a. mit setup.
YouSee web-tv addon’en nåede endda på forsiden af recordere.dk og siden jeg skrev om statistik har Danish Live TV rundt 90.000 installationer og godt på vej mod de 100.000, hvilket er ganske fedt 🙂

Selvom jeg har brugt en del tid på bloggen har jeg også arbejdet lidt på et nyt tiltag. Mit mål er at undgå den komplet ubrugelige fejlbesked “Script error” og i stedet give jer mulighed for automatisk at indsende en fejlrapport til mig, så jeg har en chance for at rette fejlen. Jeg håber på at kunne lave en opdatering til DR NU Player’en som den første, men det bliver nok først i det nye år.

Antallet af blogindlæg falder nok drastisk fra nu af, til et mere normalt niveau, men jeg håber i vil blive ved med at kigge forbi og  bidrage med kommentarer og dialog 🙂

Så er der vist bare tilbage at ønske glædelig jul!