twenty-first century code monkey

XBMC Eden – beta 1

Hvis ikke i har opdaget det endnu, så er beta 1 af XBMC Eden klar til download. xbmc.org har en opsummering af ændringer og forbedringer.

Hent XBMC Eden beta 1

3 Kommentarer

 1. Beppo

  Hej Tommy….

  Som altid, skal du have ros for dit super arbejde med addons til XBMC.

  Jeg er nok ligesom mange andre, hoppet på XBMC Eden Beta 1. Det kan allerede fornemmes nu at det vil blive et fantastisk mediecenter med tiden. Dog har jeg et problem, som jeg håber du kan være mig behjælpelig med at løse. Da jeg kan se på nettet at det virker for andre.

  Jeg får beskeden at serveren ikke er tilgængelig, når jeg forsøger at finde film info på Movie DB. Der er nogle fix på nettet, som går på Windows firewall. Men det virker ikke for mig. Jeg har prøvet at slå firewall’en helt fra og alligevel kan jeg ikke få info fra Movie DB…… Jeg kan sagtens få info fra IMDB også med firewall på.

  Håber du kan hjælpe

  Mvh.

 2. Tommy

  Hej Beppo,
  Det ser ud til at være et kendt problem. Prøv og installer YouTube addon’en.
  http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=972832&postcount=4

  Mvh.
  Tommy

 3. Beppo

  Hej igen Tommy…..

  Jeg læste også det med Youtube igår. Men det hjalp mig ikke at installere Youtube addon…… Dog blev jeg lidt nysgerrig, på om der var gået noget galt. Så jeg afinstallerede Youtube Addon og geninstallerede. Og vupti, nu virker MovieDB som den plejer – mange tak for hjælpen….

  Har du iøvrigt en mening omkring disse film databaser – hvilke der er bedst etc?

  Mvh.

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑