twenty-first century code monkey

TV2 addons og andre historier…

Natholdet - nu som addon

Jeg får løbende forslag til nye addons og det er rigtig fedt! – nu er der så sket det at et par af forslagene er blev til addons. I denne omgang er det blevet til TV2 NEWS (med indhold fra news.tv2.dk) og Natholdet fra TV2 (samme indhold som i iPad app’en). I første omgang kan de hentes her og når eventuelle fejl er rettet bliver de indsendt til det officielle XBMC repository.

Ud over det har jeg selvfølgelig, som altid, gang i nogle andre ting 🙂
Som i måske har læst andre steder så har jeg forsøgt at komme i kontakt med TV2 Sputnik og Headweb. TV2 kundeservice har sendt min henvendelse videre til deres tekniske chef uden der desværre er kommet noget ud af det. Headweb har sendt min forespørgsel til deres API afdeling også uden der er kommet noget ud af det – og det er endda anden gang jeg kontakter dem.
Hvis en af jer tilfældigvis har kontakter til en af ovenstående må i meget gerne sætte dem i kontakt med mig. Til reference har jeg – mere eller mindre – samarbejdet med DR og YouSee om nogle af de eksisterende addons.

…og nu vi snakker om YouSee, så er den gamle YouSee web-tv da vist gået i stykker, formentlig på grund af YouSee har ændret på deres servere i forbindelse med lanceringen af deres iOS apps. Heldigvis er jeg klar med en ny addon, men YouSee vil gerne “godkende” den før jeg offentliggør den. Det er jo fair nok, desværre trækker det lidt ud, men forhåbentlig vender de snart tilbage.
I den nye addon er det pt. ikke muligt at logge ind, dvs. addon’en er kun brugbar for YouSee kunder – jeg er ved at undersøge om det kan laves på samme måde som i den gamle addon, så det er muligt at logge på med sit yousee.tv login.

Derudover arbejder jeg på mit hyggeprojekt, nemlig min Movie Quiz, og på at få flere streams med i Danish Live TV addon’en, bl.a. Folketinget og flere af TV2 regionernes streams.

Til sidst kan jeg nævne at jeg har undersøgt muligheden for at modtage donationer efter forespørgsel fra flere af jer. Ifølge SKAT er donationer at betragte som gaver og det skal der betales skat af og indsendes formularer og jeg skal gi’ dig skal jeg – så det har jeg konkluderet er for besværligt 🙂

Update 2011-11-20: Jeg har rettet en fejl i TV2 NEWS addon’en og lagt version 1.0.1 op.

4 Kommentarer

 1. vkriller

  jeg har prøvet at installere dit TV2 News plugin det virker desværre ikke.

  men gode plugin du for lovet! :).

 2. Tommy

  Hej vkriller,
  Tak for det, det var en simpel fejl – jeg har lagt en ny version op og opdateret linket i blogindlægget.
  Mvh.
  Tommy

 3. vkriller

  lyder godt tak :).

 4. Tommes

  Hey Tommy

  Vil lige hilse og takke for dine geniale addons. Vi bruger dem heftigt på mediecenteret herhjemme. Godt arbejde! 🙂

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑