twenty-first century code monkey

Foredrag i Aalborg, 1. juni

Hackerspacet Hal9k i Aalborg holder åbent hus lørdag den. 1 juni og har inviteret mig til at holde et foredrag om XBMC addons. Hal9k beskriver et hackerspace som: et sted hvor der findes rigeligt med værktøj og folk med stor interesse for teknik, elektronik, software og håndværk. hal9k er åbent for alle.

Det er min plan at give et indblik i hvordan teknikken i addons virker, hvilke værktøjer jeg bruger, hvordan jeg angriber nye addons, hvilke problematikker jeg støder på, mv.
Det kunne også være sjovt med lidt input fra besøgende på min blog, så har du noget du gerne vil høre om så skriv endelig en kommentar herunder 🙂

Læs mere om arrangementet og programmet på hal9k’s wiki og mere generelt om hackerspacet på hal9k.dk.

1 Kommentar

  1. Søren

    Spændende. Jeg og en ven kommer og kigger forbi!

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑