twenty-first century code monkey

24 dage med XBMC: Skins

En af de helt fantastiske ting ved XBMC’s community er alle de alsidige skins der bliver lavet. Jeg synes det er fascinerede at browse rundt i Skin Development og WIP Skins på XBMC’s forum og se hvad der er på vej. Personligt har jeg længe været interesseret i The Paper Street Soap Company men det er noget tid siden der er sket noget – et skin som Woody ser også ret interessant ud.


Nye skins installeres på samme måde som addons og kan herefter aktiveres via System > Indstillinger > Skin. Confluence er XBMC’s standard skin og har den fordel at alle features i XBMC er understøttet, så som PVR.

En anden interessant feature ved mange skins er de forskellige visningsformater de inkluderer. Det giver os mulighed for at se indholdet i filmdatabasen på forskellige måder hvor der fx kan være fokus på at vise medieoplysninger, plot, mv. eller fx fokus på cover og fanart. Visningsformat kan ændres i sidebar-menuen.

     

Eksempler på Confluence’s forskellige visningsformater

Lige pt. er der kun et enkelt ekstra skin tilgængeligt i Frodo, Transparency!, som i høj grad bruger fanart. Skinnet er meget populært, men det falder ikke helt i min smag, der er dog flere af visningsformaterne som er ganske cool. Jeg har selv i lang tid brugt Alaska Revisited som skin men skiftede for noget tid siden til Rapier som desværre ikke ser ud til at blive opdateret til Frodo. Når jeg udvikler addons tester jeg næsten altid med Confluence så jeg er sikker på de virker på en standardinstallation af XBMC.

     

Eksempler på Transparency!’s forskellige visningsformater

5 Kommentarer

 1. Kenneth

  mq4 er nu alligevel nr 1

 2. Christian

  Fedt at høre at du skiftede til Rapier.

  Jeg bruger selv en ældre version af Rapier, da jeg ikke brød mig om den måde det kom til at se ud efter de ændrede design. Jeg har så moddet det afsindig meget efterfølgende og customized det fuldstændig til mine og min kærestes preferencer. Derudover har jeg lånt alt fra andre skins jeg kunne lide og implementeret dette og samtidig opdateret til Eden – og nu snart også til Frodo.

 3. Tommy

  Hej Christian,
  Det lyder super fedt, især med Frodo support. Kan din mod downloades et sted?
  Mvh.
  Tommy

 4. Christian

  Hej Tommy
  Fedt med interessen for hvad jeg regnede for et dødt skin. Jeg tvivler dog stærkt på at andre end mig har glæde at mit mod af Rapier. Rigtig mange links, paths, addons og billeder er kodet direkte ind i skin’et. Det er faktisk en del af dine addons der jeg benytter mig af.

  Det er som sagt en gammel version af Rapier jeg har kodet videre på. Jeg har ikke ret meget kodeerfaring, så at jeg har lært er fra XBMC’s forum osv – og dette gør måske koden lidt rodet.

  Men har det alligevel interesse, er jeg frisk på at se på en lidt mere tilgængelig version. Jeg kan evt. uploade nogle screen dumps du kan se på…

  Det skal til sidst lige siges at Frodo-versionen er lkdt undervejs…

 5. Christian

  Hej Tommy.

  Jeg er lige gået på ferie og har brugt de sidste par dage på en version af Rapier til Frodo RC3. Det blev bare den almindelige version jeg lavede en update på for nu, og ikke mit eget Mod.

  Du kan læse om det i forumet her: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=151755

  Og downloade her: http://www.mediafire.com/?ss22hus7p3a23g7

  Du må meget gerne teste alt du har lyst til og ellers sprede ordet omkring denne update alle steder du kan komme til 🙂

  På forhånd tak!

  Mvh
  Christian

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑