twenty-first century code monkey

Beta testere søges

Jeg har gået og overvejet lidt hvordan jeg bedst får testet nye versioner af mine addons, inden de uploades til det officielle XBMC repository. Jeg har flere gange oplevet at jeg har haft behov for at lave en lillebitte ændring lige efter en version er blevet uploadet – men XBMC folkene ser gerne at addons ikke opdateres oftere end en gang om ugen, bl.a. for at minimere belastningen på deres mirror servere.
Jeg er kommet til den konklusion at jeg igen laver mit egen repository som jeg gjorde da jeg startede ud med addons. Denne gang vil det indeholde nye versioner som endnu ikke findes i det officielle repository.

Så hvis du har mod på at hjælpe med at teste eller oplever et problem med en addon, som jeg har omtalt som løst, så installer mit repository og få den seneste version af addon’en.
Jeg regner med at indsende addons til det officielle repository når der ikke har været nogen problemer i en uges tid.

Du kan hente repository installations-zip’en her: repository.twinther-1.0.0.zip
Hvis du installerer zip’en, så smid lige en kommentar, så jeg har en ide om hvor mange der hopper med på vognen 🙂

Pt. er der opdaterede versioner af DR NU Player og Danish Live TV.

Update: Jeg har oprettet et forum til beta test feedback.

15 Kommentarer

 1. Michael

  Hey Tommy,
  I’ll do this for sure. Will you have a BETA Addon’s forum thread where we can provide feedback?

  Cheers,
  Michael

 2. Tommy

  Good idea, I have created one over here:
  http://tommy.winther.nu/wordpress/forums/forum/beta-feedback/

 3. Nicolaj w

  Hvis beta programmer kan køre parallelt med dem i drift, så tester jeg sem gerne. Jeg opgradere dog ikke til eden 2 på mit apple TV2.

 4. Tommy

  Hej Nicolaj,
  Nye versioner fra beta repositoryet vil overskrive den nuværende version fra det officielle repository, men du kan altid bruge rollback funktionen hvis en addon giver problemer. Alle de nye addons jeg laver er kun til XBMC Eden, det er længe siden jeg har droppet XBMC Dharma support.
  Mvh.
  Tommy

 5. Nicolaj w

  Jeg har også eden. Dog beta 1, grundet dr live og Apple tv2

 6. erhardsendk

  Jeg er på! 🙂

 7. Stefan

  også jeg – er der et sted hvor du kan skrive hvilke ændringer/opdateringer du har lavet, så vi kan lave en målrettet fejlfinding 🙂

 8. Tommy

  jeg overvejer lidt hvordan jeg skal gøre… skal jeg fx lave et nyt indlæg i beta forum’et når jeg ligger en ny addon op? – eller er det nok i følger med her:
  http://tommy.winther.nu/xbmc/ – der kan i se dato for opdateringen samt changelog..
  Mvh.
  Tommy

 9. Stefan

  tjo, og på den changelog kan jeg jo se, at det er små ændringer – som forhåbentlig ikke giver anledning til nogle fejl. Og du kan jo være sikker på, at vi nok skal give besked, når noget ikke fungerer – eller hvis der i øvrigt er noget vi kunne tænke os fungerer lidt bedre 🙂
  Med andre ord – hvis du lige introducerer ovenstående link på forummet for beta test feedback – så burde det være nok.
  mvh. Stefan

 10. Kenneth

  er også med

 11. Ronni

  Installeret.

 12. Jens Holm

  Installeret =)

 13. Christian

  Er med 🙂

 14. Jesper

  Er også med…

 15. mrmills

  Melder mig som betatester

© 2024 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑