twenty-first century code monkey

DR TV 5.0.3

drtviconEn lille opdatering til DR TV addon’en der tilføjer menupunktet Vis områdevælger til context-menuen i XBMC. På den måde er det let altid at komme til det område du ønsker. Det er desuden et workaround på den måde XBMC håndterer områdevælgeren på når addon’en bliver startet via en genvej i XBMC’s foretrukne.

Jeg har også rettet en potentiel fejl i Nyligt sete videoer i tilfælde hvor videoen er slettet på DR’s server.

Den nye version er 5.0.3 og kan findes i mit beta-repository ind til videre…

 

7 Kommentarer

 1. Ronni H. Hansen

  Perfekt! Tak skal du have. Har lige testet og det virker perfekt.

 2. Per

  Områdevælger er et godt, seneste tiltag synes jeg, selvom jeg savner muligheden for at benytte “Foretrukne Programmer” under Ramasjang og Ultra såvidt jeg kan se.
  Virker “Foretrukne Programmer” overhovedet? Tilføjer jeg et program dukker det der tilsyneladende et helt tilfældigt program op og ikke det jeg havde valgt!
  Hvordan sletter allerede tilføjede foretrukne programmer? Kontekstmenuen giver mig ikke nogen valgmuligheder!

 3. Tommy

  Hej Per,
  Jeg er opmærksom på problemet med foretrukne programmer og er igang med en løsning.
  Det er bl.a. derfor version 5.0.3 kun kan hentes via mit beta-repository pt. 🙂
  Mvh.
  Tommy

 4. Per

  Hej Tommy
  Tak for svaret!

 5. Ronni Hansen

  Hej Tommy

  Det kunne være super dejligt hvis du ville genindsætte menupunktet Nyligt tilføjede (tror jeg den hed). Altså hvad der netop har været vist på TV. Den funktion brugte jeg rigtigt meget i tidligere versioner – nærmest som et almindeligt streaming-tv, og jeg savner den. Har DR ændret sit API siden du pillede den ud?

 6. Tommy

  Hej Ronni,
  Så vidt jeg kan se er det ikke muligt at trække de oplysninger ud af API’et.
  Kan du finde et sted på dr.dk/tv hvor du kan se alle de programmer som netop har været vist på tv?
  Mvh.
  Tommy

 7. Ronni Hansen

  Hmm.

  Nu er jeg ikke programmør som sådan, men DRs API har den her metode:

  Bundles with last broadcast
  A list of bundles with the latest aired program card. This is determined from all broadcast elements of the program cards related to the bundle. Note that the program card might now have a public Audio- og VideoAsset.

  Er det måske den DR selv bruger til at generere eksempelvis Seneste Nyheder på forsiden af DR.DK/NU ?

  R.

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑