twenty-first century code monkey

Danish Live TV 3.1.0

danish-live-tv-iconMeget tyder på at DR har lukket ned for deres gamle RTMP streams til live TV og i dag udelukkende streamer via de nye Akamai HD streams. Det er faktisk meget godt for de nye streams starter hurtigere og kvaliteten er dynamisk efter hvor meget båndbredde som er tilgængelig.

Jeg har opdateret Danish Live TV addon’en til version 3.1.0, hvor jeg har simplificeret indstillingsmulighederne – nu er det bare at vælge kanal og se TV 🙂 I praksis betyder det at det ikke længere er muligt at vælge kvalitet og ikke længere muligt at vælge mellem primær og sekundær stream hos DR, i stedet er det altid den bedste stream som benyttes, typisk omkring 2 Mbit.

Addon’en kan som sædvanlig hentes via mit beta-repository.

20 Kommentarer

 1. Lars

  Virker perfekt!
  Tak 😁

 2. Simon Stubkjær

  Har forsøgt mig et par gange med din seneste update af Danish Live TV, men får dette svar hver gang:
  addon does not have the correct structure
  Nogen hjælp at hente?

 3. Tommy

  Hej Simon,
  Jeg kan ikke hjælpe dig uden at se din xbmc.log efter du har oplevet fejlen.
  Hvilken XBMC version bruger du og hvordan installerer du addon’en?
  Mvh.
  Tommy

 4. Simon Stubkjær

  Hej Tommy.

  Tak for hurtig respons.
  Øh, hvordan ser jeg xbmc.log?
  Jeg har opdateret til Gotham og installerede din Danish Live TV som zip-fil via cyberduck til var/…. og derfra fra ATV2’s xbmc.

  Bh Simon

 5. jim hansen

  Jeg har opdateret til Gotham og installerede din Danish Live TV på en atv 1 men kan ikke se dr 1 2 3 men tv 2 øst hvad gør jeg forkert.

 6. Tommy

  Hej Simon,
  Du kan uploade med denne addon: http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-on:XBMC_Log_Uploader
  Mvh.
  Tommy

 7. Tommy

  Hej Jim,
  Hvad fejler den med?
  Prøv og send mig din xbmc.log efter den har fejlet, evt. med: http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-on:XBMC_Log_Uploader
  Mvh.
  Tommy

 8. Jeff-

  Hi Tommy,

  Great work- all channels work for me except for the DR channels. I am trying to get this set up for my wife in another country . . .are there geo restrictions on this so that it will never work? I have tried both primary and secondary streams and nothing.

  Thanks!

 9. Tommy

  Hi Jeff,
  Try the latest version from my beta-repository. It’s version 3.1.0.
  Alternatively you can change the quality in the addon settings to AkamaiHD, then you may be able to stream the DR channels.
  Br.
  Tommy

 10. muzak

  Jeg havde problemer med langsom (hakkende) decoding og dårlig sync ml. video og audio. Problemet blev løst ved at ændre på følgende XBMC indstillinger: Under Video (Vælg: settings level Advanced) –> Acceleration –> kryds ved Allow hardware acceleration (VideoToolbox).

  At mine indstillinger så sådan ud skyldes at Danish Live TV på et tidspunkt ikke fungerede medmindre man fravalgte indstillingen VideoToolbox. Derfor – hvis du oplever samme symptomer og måske har haft Danish Live TV kørende noget tid, så tjek dine indstillinger.

 11. Jeff-

  Thanks Tommy . . .im having some odd problems.
  I updated to the new version, and it didnt help. A couple of days go by, and it works! All the DR channels are working on my xbmc setup on my windows 7 laptop.

  I was just installing a new setup for my TV with a linux box, and same thing- DR channels dont work. I am on the latest version . . . perhaps I just need to wait a couple of days for this to sort itself out?

 12. Ronaldo

  Hej Tommy jeg har nogen kanaler hvor der ikke komme billede men kun lyd

  Jeg bruger apple tv 2

 13. Anders Møller

  Hej Tommy

  Vi er meget glade for dine add-ons herhjemme, men med den nye Live-TV opdatering, bliver alt afspillet i meget lav opløsning på trods af, at vi har 50 mbit fiberforbindelse (wired) til vores mediecenter. Vi kører XBMCbuntu Gotham.

  Jeg håber du kan hjælpe. 🙂

 14. Tommy

  Hej Anders,
  Det er XBMC som styrer kvaliteten. Den nye version af addon’en bruger streams med dynamisk kvalitet mellem ca 100-2000 kb.
  Du kan evt. checke om der er stillet på “Begræsning af internetforbindelsens båndbredde” under Internetadgang i system indstillinger i XBMC. Indstillingsniveau skal være expert eller højere før den er synlig.
  Mvh.
  Tommy

 15. Benny

  Hej Tommy,

  Understøtter Danish Live TV proxy?

  HTTP-trafikken går direkte til Akamai selvom jeg har sat en proxy i XBMC-system-indstillingerne.

 16. Tommy

  Hej Benny,
  Jeg har ikke lavet noget specielt for at understøtte proxy, så det tror jeg ikke addon’en kan klare.
  Det er desuden XBMC som håndterer afspilning af streams, så det nytter nok ikke rigtig noget alligevel.
  Mvh.
  Tommy

 17. Allan

  Hej Tommy

  I tv guide kan jeg ikke få DR Ultra til at virke (alt andet virker) den er i oversigten men når jeg trykker på den får jeg vaglet om at finde en stream. den er dog ikke til at finde under favoritter.

 18. Thomas Adams

  Hej

  Jeg er begyndt at bruge dit plugins til at kunne se dr.tv her for nyligt. Jeg har problemer med at den konstant stopper og hakker i det. Jeg har testet frem og tilbage prøvet de links du har i scripet i en VLC på en anden comp end mit media center. Hver kan stopper streamingen efter noget tid. Er der andre end mig der oplever dette? Jeg har 1gbit netværk her hjemme og alt jeg har testet på er kablet, jeg har 90/90 mbit ud af huset så det burde heller ikke være flaskehalsen. Jeg kan fint se dr tv fra https://www.dr.dk/tv/live/dr1 uden den stopper. Det samme gælder med deres app til android og ios de kører også flydende. Jeg oplever kun problemet med dr.dk kanalerne.

 19. Christopher

  Jeg har samme problem med at streamingen konstant stopper i 5-10 sek og så spiller videre bag efter. Det ville være super fedt hvis der var nogen der havde en løsning på det.

 20. Jens Kirk

  Hmm. Noget sener. Kodi Krypton (17). Hvad var det lige der fik det til at hakke? 6MByte/s lyder godt nok, men lige pludselig stoppede folk på skærmen. Kodi stoppede. Prøvede igen og det virkede i en rum tid. Prøvede at øge cache osv. men tingene ville bare ikke afspille testede med netværksspeed test, som lå fint . Fik vi et svar hvad det var akamaihd kunne drille med og hvordan vi kan undgå at systeme prøver at stream UHD på en 1024×768 skærm? (Ja ja DR er lidt bag ud, men you get the idea).

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑