Som med så mange ting nu om dage, så er XBMC også at finde på en række af de sociale medier. Jeg er selv stødt på dem på nedenstående sociale medier.

xbmc.us er som sådan ikke et socialt medie men har dog været en ganske interessant nyhedskanal for en af folkene fra Team XBMC. Der har tidligere været blogindlæg fra XBMC DevCon og en række andre spændende indlæg, men desværre har bloggen ikke været opdateret i de sidste måneder. Jeg håber personligt på at de genoptager bloggen og giver os nogle spændende indlæg fra behind-the-scenes.

@XBMC, +XBMC og XBMC på facebook. Teamet er for det meste ret aktive på tværs af alle disse tre medier og cross-poster for det meste deres beskeder på alle tre. Der er dog ofte interessante kommentarer og input på de enkelte medier fra brugere af XBMC så det er værd at checke dem alle fra tid til anden.

En ny ting teamet har forsøgt sig med i denne uge er et Google Hangout hvor de svarer på de besøgendes spørgsmål. Det er ret interessant at lytte til og på trods af diverse tekniske problemer klarede de det ganske godt, men man kan sagte nøjes med bare lytte til det, så kan man fx kode addons samtidig 🙂