twenty-first century code monkey

XBMC Frodo: RC2

XBMC 12.0 med kodenavnet Frodo er nu såkaldt feature complete. Nu står den på fejlrettelser og den sidste spurt mod målstregen. Ifølge XBMC’s Transifex projekt så satser de på en færdig XBMC 12.0 release omkring den 18. december, så den er formentlig kun få dage væk.

Update: Det endte med en Release Candidate 2 instead for en Final release, men jeg vil tro der er få dage til den kommer.

Læs mere om highlights og downloads på xbmc.org.

3 Kommentarer

 1. Thomas S

  Går du efter at installere Frodo når det kommer ud?

  Mit spørgsmål, grunder i at jeg skal bygge et mediecenter for første gang med XBMC. (Komponenter kommer i næste uge) Så min erfaring med Eden og beta versionen af Frodo er ikke eksisterende.

  Det kunne godt være at din erfaring med XBMC var, at man lige skulle vente nogle mdr. så alle addons kan køre på Frodo styresystemet. Ligesom det var med Windows 7/Vista da de kom ud og manglede drivere til forskellige hardware.

 2. Tommy

  Hej Thomas,
  Jeg opgraderede til Frodo sidste weekend. Det var ikke uden problemer, men det er lykkedes mig at få konverteret databasen korrekt.
  Så min anbefaling er klart at starte direkte på Frodo, så slipper du for evt. problemer med konvertering af databasen.
  Frodo er ganske stabil, jeg har ikke umiddelbart oplevet nogen problemer.
  Mvh.
  Tommy

 3. Thomas S

  Tak for svaret og tak for hjemmesiden. Der er rigtig mange gode posts for os XBMC-nykommere og jeg vil helt sikkert installere nogle af disse apps du har lavet/startet op.

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑