twenty-first century code monkey

24 dage med XBMC: XBMC på tablet

For et par måneder sidste investerede jeg i en Android tablet, en 10-tommers Motorola XOOM 2 og efter den blev opgraderet til Ice Cream Sandwich har den kørt som en drøm. XBMC annoncerede tidligere på året at XBMC bliver portet til Andriod og det har naturligvis vakt min interesse.

Med Frodo beta 2 er der nu officielle builds af XBMC til Android, men det er også ganske let af finde uofficielle nightly builds, selv til Android enheder uden NEON-support som XBMC ikke har planer om at supportere. Et godt sted at starte er denne tråd på xda-developers.com. Jeg downloader typisk nightly builds fra denne side på google code, den opdateres ret ofte.

Jeg har forsøgt at optage en video af XBMC på Android. Kvaliteten er ikke i top, men det giver alligevel et okay indtryk af hvad man kan forvente sig, nemlig XBMC… på en tablet 🙂

1 Kommentar

  1. Jakob Olsen

    Hej

    Har du prøvet at caste til chromecast fra kodi på din android enhed?

    Venlig hilsen Jakob

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑