Tommy Winther

twenty-first century code monkey

Børsen TV 1.0.3

Børsen fik for noget tid siden opdateret deres website og skiftede i den forbindelse TV leverandør. Det bevirkede også at addon’en holdt op med at virke. Jeg har tidligere lavet en test version, men blev i mellemtiden kontaktet af en udvikler fra Børsen med et par tips, så det er blevet til endnu en version som nu er klar til installation direkte via XBMC. Den nye version er 1.0.3.

Kort efter jeg havde indsendt den fik jeg så tilsendt to nye kanaler fra Børsen, så der kommer snart en opdatering mere 🙂

De skriver bl.a.

Kære Tommy,

Tak for alle dine fede danske plugins til XBMC!

Jeg arbejder på Børsen og vi har netop skiftet TV leverandør. Hvis du gider opdatere plugin’et ville det være super cool, jeg tror ikke det tager dig mere end 10 minutter.

Det er jo altid rart med rosende ord – især fra en indholdsleverandør 🙂

2 Kommentarer

  1. Godt gået Tommy – og godt set af Børsen – jeg kunne godt forestille mig at dit plug-in giver dem en eksponering hos et segment, der ellers ville overse både avisen og dens hjemmeside.
    Jeg glæder mig over igen at kunne vælge frit mellem TV2News og Børsen. Og så lige et spørgsmål her langt fra min installation – Er det egentlig muligt at lave automatisk afspilning af indslagene/programmerne i de to plugins (à la DR Updates hjemmeside)?

  2. Hov, på min ene maskine kører 1.03 fint. På den anden har jeg problemer, har afinstalleret Børsen TV og kan nu hverken installere 1.0.3 fra xbmc eller 1.0.4 fra twinther. Jeg gætter på at fejlen er kortvarig pga. opdatering, men ellers er der lidt log her:
    opening xbmc/plugin.video.borsentv.dk/license.txt using cache
    open – failed to open cache
    Could not read addon description of plugin.video.borsentv.dk

Der er lukket for kommentarer.

© 2019 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑