twenty-first century code monkey

XBMC til Android annonceret!

Så blev det allerede annonceret at XBMC kommer til Android. Der er dog ikke en testudgave tilgængelig endnu og så vidt jeg kan se arbejder de mod at understøtte ARMv7+Neon – noget som min LG Optimus 2X ikke kan klare – så jeg har ikke selv compilet en version til Android på nuværende tidspunkt.

Hvis nogen af jer får afprøvet XBMC på Android vil jeg mægtig gerne hører om mine addons virker 🙂

3 Kommentarer

 1. Henrik Skare

  Hej Tommy

  Netop installeret DR NU samt Danish Live TV på min Samsung Galaxy Nexus. Fungerer umiddelbart fint. Kører ikke 100% flydende men skyldes nok mest manglen på hardware acceleration på Android fra XBMC tror jeg men mon ikke det kommer med tiden.
  Indtil videre er det meget imponerende synes jeg

  /Henrik Skare

 2. Martin

  hej Tommy..

  https://dl.dropbox.com/u/19174828/xbmcapp-armeabi-v7a-debug-20120714.apk

  den der version har jeg testet på min sony xperia s, kører fint. jeg fandt den online somewhere, kan bare ikke huske hvor 🙂

 3. Martin

  det var her jeg fandt den…

  https://www.miniand.com/forums/forums/1/topics/136

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑