twenty-first century code monkey

TV Guide 1.2.2

Det er blevet til et par hurtige nye versioner af TV Guiden over de sidste dage. Jeg har lavet nogle nye tiltag for dem som benytter sig af XMLTV, bl.a. er det blevet muligt at indlæse kanal logoer fra en brugerdefineret mappe og muligt at indlæse XMLTV filen fra et netværksdrev. Som sædvanligt er der også rettet nogle småfejl og det skulle være blevet lidt nemmere at navigere ved hjælp af musen.

10 Kommentarer

 1. Stefan

  Hej Tommy
  Tak for opdateringerne. Desværre ser det ikke ud til at de har løst mit lille problem. Jeg kan ikke starte DR HD fra tv guide. Den fungerer fint, hvis jeg går via LIVE TV. Jeg har prøvet at skifte stream fra sekundær til primær – men så duer den heller ikke via LIVE TV.
  Jeg anvender dr.dk – men jeg kan heller ikke starte DR HD via tvtid…
  mvh. Stefan

 2. Tommy

  Hej Stefan,
  Det ser godt nok ud til at TV guiden altid afspiller via den primære stream. Jeg ser hvad jeg kan gøre.
  Lige pt. ser det dog ud til at DR HD sender på begge streams..
  Mvh.
  Tommy

 3. Stefan

  Hej Tommy
  Kan du selv få DR HD til at spille via tv guide, hvis du anvender dr.dk som kilde?
  Jeg har lige fået DR HD i gang med yousee.tv / mine kanaler som kilde. Jeg er ikke yousee-kunde, så derfor har jeg kun brug for de kanaler, der ligger i Danish live tv.

  Er det muligt at lave en kanalvisning der hedder danish live tv – med yousee som kilde. Derved kan jeg slippe for at bladre, slippe for at se hvad der er på de kanaler jeg ikke kan se, og samtidig beholde den lækre visning det giver med programbilleder som baggrund? Alternativt – kan jeg ændre definitionen af “Mine kanaler”?
  mvh. Stefan

 4. poppax

  synes det er et ret genialt plugin.
  Jeg tænker på om det vil være vanskeligt at sætte programmet i stand til følgende:
  – grabbe epg data fra ontv. Jeg kan se på recordere at mange bruger ontv til at levere xmltv epg data. Jeg bruger det selv, og det fungerer super.
  – gemme/optage streams. Er der forskel på om streams kommer fra HDHR eller web-tv.

  I forhold til at gemme/optage streams fra HDHR og/eller web-tv tænker jeg følgende:
  – hvis det kan lade sig gøre, kunne det være en nem måde for brugere af IP-TV at få det ind i deres HPTC, og dermed undgå ekstra bokse.
  – hvis man kan lave en PVR funktionalitet i TV guiden der er udviklet til HDHR, så kan det potentielt være en mere lean og stabil kode end en traditionel PVR der skal kunne fungere med alle mulige forskellige slags tuner-kort.
  – hvis en HDHR-only løsning kan gøre det muligt at få en ordentlig PVR-funktion i XBMC så er jeg sikker på at mange ville købe HDHR alene af den grund – så måske Silicon Dust ville være interesserede i at hjælpe med projektet. Det kunne være de kunne lave noget kode i HDHR softwaren der gjorde det lettere at lave PVR-løsningen.

 5. Tommy

  Hej Stefan,
  Jeg har fundet problemet nu, det skyldes den måde TV guiden afspiller via Danish Live TV addon’en. Det kommer med i næste version.
  Det er en god ide med en kilde målrettet Danish live TV i TV guiden. Det tror jeg også jeg laver til næste version af TV guiden.
  Jeg tror faktisk ikke det er muligt at ændre i “Mine kanaler” – det er noget YouSee styrer tror jeg.
  Mvh.
  Tommy

 6. Tommy

  Hej poppax,
  God ide med integration til ONTV, jeg er dog ikke kunde hos dem.
  Hvordan fungerer det hos dem, får du et unikt link til en xmltv fil eller skal du logge ind hver gang for at hente filen?
  Mvh.
  Tommy

 7. poppax

  ja, man får et unik link.
  I mediaportal kan man indsætte linket og så henter den det selv – det samme kan man i MCimportXMLTV til Windows Media Center.
  I DVBLink skal man bruge et eksternt program der kan hente filen automatisk og gemme den i det korrekte bibliotek hvor DVBlink kan læse den.

  jeg kan sende dig en xml fil fra ontv hvis du vil se hvordan den ser ud – det er nok ikke nogen stor overraskelse – den er i XMLTV format 🙂

 8. Johnneren

  Hey Tommy

  Jeg ville blot lige sige 1000 tak for et super plugin, jeg aner ikke hvordan jeg har kunne misse den i så lang tid.

  Jeg har kørt XBMC og HD homerun med Yousee på rå streams de sidste par år og jeg har ikke set meget TV fordi jeg har manglet program guiden.
  Det løser dit script jo til UG! fuck hvor lækkert 🙂

  Det eneste jeg godt kunne bruge var muligheden for at slå nogen af de kanaler jeg ikke har fra, men det kan være den option er der et eller andet sted. Jrg har kun kørt med den i 30 min so far.

  Thanks for the effort mate!

 9. Tommy

  Hej Johnneren,
  Takker, det er på todo listen med at kan slå nogle kanaler fra, men der går nok lidt tid inden jeg får det lavet.
  Mvh.
  Tommy

 10. Tommy

  Jeg overvejer lidt hvordan jeg smartest kan lave det i tv guiden. Det er nok lidt for besværligt at indtaste en lang URL manuelt.
  Er det en URL a’la denne du har?
  http://ontv.dk/xmltv/c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c
  Mvh.
  Tommy

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑