twenty-first century code monkey

Danish Live TV 2.1.1

Det er også blevet til en lille opdatering af Danish Live TV, hvor jeg har rettet DR HD som manglede når man valgte Høj kvalitet. Derudover har jeg tilføjet TV/MIDT-VEST og TV2/Bornholm som vist efterhånden også er begyndt at sende hele dagen på nettet.

Det ser ud til at nogen af jer oplever en fejl med den nye version, er det tilfældet så prøv at åbne addon indstillinger og gemme dem igen, så vil jeg umiddelbart tro det virker igen bagefter.

Der er også stadig/igen problemer med nogle af kanalerne på Apple TV (og iOS?). Der er en ny tråd på XBMC’s forum om problemet. Det skulle efter sigende fungere okay i XBMC Eden beta 1, men ikke beta 2 – det kan være et forsøg værd…

10 Kommentarer

 1. Berndt

  Der er kun lyd ingen billede, virker kun på 24 nordjyske og folketinget tv

 2. Tommy

  Hej Berndt,
  Ja det er det jeg skriver om til sidst i mit blog indlæg lige over din kommentar.
  Mvh.
  Tommy

 3. Ronni

  Du er en guttermand. Tak for dit store arbejde.

  R.

 4. Vistisen

  Kan da nævne at det på mit AppleTV virker ganske fint i Eden beta 2 med alle kanaler.

  Jeg har dog det problem at DR HD hakker rimelig meget i ‘Høj kvalitet’. Dog virker DR HD ganske fint i ‘Medium kvalitet’. Det kunne derfor være rigtig fedt hvis man kunne vælge kvaliteten af kanalerne individuel, så man f.eks. kunne se DR1, DR2 og de andre i høj kvalitet og DR HD i medium.

  Tak for et fedt add-on.

 5. Minnie

  Hej Vistisen.
  Kan du fortælle om du mener ATV2, og om du har disablet Hardware Acceleration Tools.

 6. Vistisen

  Jep det er et ATV2 og Hardware acceleration er slået fra.

 7. Minnie

  Tænkte det nok …

  Velkommen i klubben. Det er jo netop det der er problemet 🙂

 8. Martin

  Hej Tommy.
  Jeg har nu læst på din side de sidste 30 min. Det virker til du er rigtig skarp på dette område.
  Som så mange andre er jeg også ked af ikke at kunne køre dr hd i fuld kvalitet på mit ATV2. Jeg håber du finder en løsning til dette eller kan lave en valgmulighed på 1.5mbit i kvalitet. Lige nu kan man vælge 1 eller 2 som de højeste. Jeg kan ikke trække 2 mbit fuldt så 1.5 til mig ville være et fedt alternativ.
  Pft
  Martin

 9. Tommy

  Hej Martin,
  Det er en fejl i XBMC/begrænsning i ATV2. Du kan bidrage med input her for at finde en løsning: http://forum.xbmc.org/showthread.php?t=121324
  Mht. 1.5 mbit/s streams, så er det afhængigt af udbyderen – i dette tilfælde DR, som kører med ca 2, 1 og ½ mbit for DR HD så vidt jeg husker.
  Mvh.
  Tommy

 10. Martin

  Hej Tommy

  Ok, så er der jo bare ikke så meget at gøre før det bliver rettet. Tak for din tid.

  Mvh
  Martin

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑