twenty-first century code monkey

24 days of XBMC: TV2 video

Bag dagens låge gemmer der sig en opdatering til en addon jeg ikke har opdateret i rigtig lang tid – TV2 video. Addon’en indeholder bl.a. klip fra TV2/Nyhederne og diverse andet indhold fra video.tv2.dk.

Det er desuden også første gang jeg indsender addon’en til det officielle XBMC repository, så den bliver noget lettere at få installeret.

Hent TV2 Video 2.0.0

2 Kommentarer

 1. Stefan

  Hej Søren
  Tak for alt dit gode arbejde, det er fantastisk. Jeg glæder mig til opdateringen af DR HD – jeg ved ikke hvordan man åbner en py-fil.
  Jeg har lige installeret TV2 Video, men får en skriptfejl: addon.py – er det pga. den sikkert igangværende omlægning af hele TV2 og regionerne?
  En anden ting – jeg ville elske at få spotyxbmc, men jeg har ikke evnerne til at følge vejledningen (til windows) på https://github.com/akezeke/spotyxbmc2
  Er det noget du kan/vil hjælpe med i et eller andet omfang?
  mvh. Stefan

 2. Stefan

  Tilføjelse: Min skript-fejl skyldtes selvfølgelig, at jeg ikke havde opgraderet til Eden. Det er klaret nu – og hvor herligt at alle personlige indstillinger følger med i opgraderingen, sammen med en opdatering af de efterhånden mange add-ons. Endnu en sejr til XBMC på dagen hvor det nu er den eneste kilde til fjernbetjent tv-kiggeri i huset.
  Men spotify….?
  /Stefan

© 2021 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑