twenty-first century code monkey

Fejl på det danske XBMC repository

Github har desværre lavet en ændring på deres website, som giver problemer med at installere addons i XBMC.
Jeg har oprettet en support-sag hos dem, men det er nok usandsynligt det bliver rettet.

I stedet er jeg gået igang med en løsning der holder på lang sigt, nemlig at få alle de danske addons med i det officielle XBMC repository.

Pt. er nedenstående addons tilføjet udover vores generelle script modul. Jeg regner med at få tilføjet de fleste addons inden så længe, men nogle af dem bliver nok kun efter forespørgsel fra jer brugere.

 • DR NU Player
 • DR.dk Bonanza
 • Gametest.dk
 • videovideo.dk HD
 • DMI TV Vejrudsigt
 • DR.dk Netradio
 • Danish Live TV
 • YouSee web-tv

Update 23. feb: Et par nye addons er tilføjet
Update 9. mar: Endnu et par addons tilføjet
Update 30. mar: 2 mere tilføjet

Update 14. jan 2012: Alle mine addons kan installeres direkte fra XBMC. Det har været sådan længe, så der er ingen grund til at lede efter zip-filer på nettet længere 🙂

29 Kommentarer

 1. Thomas roth

  Hejsa ja det fandt jeg ud af .. Det er virkelig kanon det du laver ellers lige købt en zotac Xbox hd 11 og netop lagt xbmc live på. Kan varmt anbefales kører alt hd u problemer.

 2. Søren

  Hej

  Tak for nogle fantastiske nye muligheder på mit ATV2. Dr.dk pirat, onside kan jeg få til at virke uden problemer, men den bliver ved med at melde script fejl på addon.py når jeg vil starte bonanza og dr NU player op.

  Jeg total newbee her – har fundet ud af at overføre zip filen til atv2 (jailbroken med seasonpass/firecore) via filezilla. Det ser ud til at alt installeres som det skal, men der meldes som skrevet fejl på mange addon’s

  Nogle der har haft samme problem og kan hjælpe ? En DR NU player og Bonanza vil give en helt ny dimension til den lille sorte box

 3. Tommy

  Hej Søren,
  Det er formentlig fordi der mangler nogle afhængigheder/dependencies. DR NU og Bonanza er begge i det officielle repository, så de kan installeres vha. Addon Browseren i XBMC: Indstillinger > Add-ons > Get add-ons > XBMC.org Add-ons > Video add-ons > DR NU Player

  Lad mig høre om det dur 🙂
  Mvh.
  Tommy

 4. p.ovl od.gaard

  Super fede addons til mit ion 2 baseret setup. Hvad med webtv fra stofa.dk, saa kan jeg snart afmelde min forfærdelige xaptor boks 🙂

 5. Kenneth

  det er altså super godt, det du har lavet. Jeg søger efter et add-on, der kan fixe video streaming fra en dansk udbyder, fx yousee cinema eller en anden. Er det muligt? – jeg betaler gerne for at få det lavet.

 6. Tommy

  Hej,
  Pt. arbejder jeg på at få de eksisterende addons fin tunet og tilføjet i det officielle repository, men jeg skal have jeres forslag i tankerne når jeg kaster mig over nye addons.

  Mvh.
  Tommy

 7. Lasse

  Hej Tommy,

  Jeg har lige Jailbraket min ATV2 med Seas0npass og installeret ATV flash på den, begge i nyeste versioner.

  Når jeg installerer de danske addons og prøver at afspille filer crasher den og går ud til ATV2’s hovedmenu.

  Tænkte at det kunne handle om nogle brudte links. Er der noget andet jeg skal installere eller skal jeg prøve som du beskriver i det ovenstående?

  Mvh

  Lasse

 8. Tommy

  Hej Lasse,
  Jeg kan ikke lige udlede noget fra den beskrivelse du giver, men du kan prøve at sende mig din xbmc.log efter den er crashet, fx via pastebin.com – måske kan den give et hint.

  Mvh.
  Tommy

 9. Anders

  Super fede add-ons, bruger dem rigtig meget på min xubuntu maskine. Kunne være rigtig fedt hvis det kunne lade sig gør at lave et YouSee Cinema add-on en gang.

 10. Tommy

  Hej Anders,
  Jeg vil ikke love noget, men det er også en af de ting jeg synes kunne være rigtig interessant.
  Mvh.
  Tommy

 11. nemat

  Hej.
  her en lille update fra mig.
  http://website.navi-x.org/downloads.html

 12. Kasper

  Hej. Kan du ikke smide Podcast plugin’en med i det off. rep?

 13. Tommy

  Hej Kasper,
  OK. jeg kigger på det inden så længe. Er alt indhold i DR Video Podcast egentlig ikke allerede tilgængelig i DR NU Player addon’en?
  Mvh.
  Tommy

 14. Kasper

  Nej, det er vist ikke det samme. Der er en del der ikke er flyttet over i NU playeren.

 15. Tommy

  Hej Kasper,
  Ok, så har jeg godt nyt til dig, for DR.dk Video Podcast addon’en er netop blevet tilføjet det officielle repository i dag, så du kan installere den direkte fra XBMC.
  Mvh.
  Tommy

 16. Jesper

  Hej Tommy, Jeg kan ikke få bonanza til at fungere i XBMC på Apple tv2. Beskeden er: “Dependencies not met”
  Har du en løsning på det ?
  På forhånd tak
  mvh
  Jesper

 17. Tommy

  Hej Jesper,
  Der er nok en fejl i addon’en ifht. nyere XBMC versioner. Jeg undersøger sagen.
  Mvh.
  Tommy

 18. Thomas

  Hej Tommy

  …har lige jailbreaket min iPad 2 og installeret XBMC på dyret via Cydia. Alt i alt virker det ganske fint, men jeg har et problem med DR Nu playeren. Jeg kan godt installere den og starte diverse popcasts op. Problemet er at samtlige podcasts stopper under afspilningen (fryser) og efterfølgende virker det som om at bufferen bliver fyldt og og den aktuelle podcast forsætter så i f.eks. 15-30 sekunder for så at stoppe igen. Efter at f.eks. aftentouren er stoppet to gange, bliver jeg bare smidt tilbage til hovedvinduet i DR NU playeren og jeg kan så prøve at starte en podcast op igen, men resultatet er det samme. Jeg har ingen generelle problemer med mit trådløse netværk og kan smertefrit se 720 HD video på youtube eller på IMDB.

  Ved du om der er generelle problemer med at benytte DR Nu playeren på en ipad eller har du et forslag til, hvordan man eventuelt kan løse dette problem?. Har forsøgt at slå Hardware acc. fra.

  Mvh.
  Thomas

 19. Tommy

  Hej Thomas,
  Jeg ved desværre ikke hvad det skyldes. Jeg oplever ind i mellem det samme på linux. Så vidt jeg ved er det ikke noget jeg kan rette i addon’en, da det er XBMC der 100% står for video streaming og afspilning.
  Du kan evt. prøve at slå hardware acceleration fra det skulle efter sigende løse nogle problemer på iOS devices, men jeg ved ikke om det løser dette.

  Mvh.
  Tommy

 20. Peter Posgaard

  Jeg er helt ny på XMBC og har lige installeret det på min nye ATV2 i den nyeste version incl ATVflash. Når jeg prøver at installere både din repo og de enkelte komponenter får jeg “Dependencies not met” fejl…
  Hvad gør jeg galt?

  Please hjælp! 🙂

 21. Tommy

  Hej Peter,
  Mit repo virker ikke længere, så det skal fejle 🙂 De andre addons kan du installere direkte i XBMC vha. addon manageren.
  Hvilke addons har du prøve at installere hvor du får fejlen Dependencies not met?
  Det kan muligvis skyldes at ATV2 bruger en nyere version end XBMC 10.1, som de fleste addons er lavet til,
  men jeg arbejder løbende på at få dem opdateret til XBMC Eden som bliver den næste version efter Dharma (10.1)
  Mvh.
  Tommy

 22. Kenneth

  Hej Tommy,

  Jeg har også lige forsøgt at unzippe “dr.bonanza” på min ATV2 og fået “dependencies not met” meddelelsen på skærmen. Har du noget nyt om en løsning på dette? På forhånd tak med dit store arbejde på dette 🙂

  Mvh.
  Kenneth

 23. Tommy

  Hej Kenneth,
  Jeg er ikke nået til at opdatere DR Bonanza endnu, men det er noget af det næste jeg kigger på.
  Mvh.
  Tommy

 24. Tommy

  Hej Kenneth,
  Nu har jeg fået kigget på Bonanza og opdateret den til også at virke på Eden, så mon ikke den også virker på ATV2 også. Version skal være 2.0.0 for Eden. Den er også opdateret til Dharma – her er versionen 1.1.0.
  De er begge på vej ind i XBMC’s repo.
  Mvh.
  Tommy

 25. Jakob Kloppenborg

  Hej Tommy
  Jeg er storforbruger af din Dr.dk/nu add-on, tusind tak for et fantastisk arbejde!
  Din “Danish live tv” er en framragende ide, da vi jo stadig er nogle stykker der ikke har mpeg 4 i tvet. Desværre kan jeg ikke rigitg få det til at spille. Installationen inde i XBMC kørte uden problemer og jeg kan fint vælge kanal, men der er intet billede kun lyd.
  Jeg kører XBMC 10.1 på Atv2.

 26. Tommy

  Hej Jakob,
  Det er et kendt problem på ATV2. Det kan løses ved at slå hardware acceleration fra, der er et link til hvordan man gør i min FAQ.
  Mvh.
  Tommy

 27. Jakob Kloppenborg

  Yes, nu virker det!!!
  Desværre hakker mine mkv filer når jeg slår hardware acceleration fra. Men hva, man kan jo ikke få alt i verden, og det er langt federe end sort skærm :0) -Tak for tilbagemeldingen!

 28. Andy

  Hej Tommy
  Tak for en fantaskisk side!
  Har dog et problem med Stofanet….
  Jeg har sat flere ATV2 op med XBMC og her under Navi-x og DR´s plugin.
  Problemet er:
  Nå jeg kobler mit ATV2 op på Stofas leverede WIFI forsvinder undermenuerne i DR´s plugins og Navi-x virker ikke…
  Hvis jeg tager min apple router og kobler på den Samme forbindelse fra sorfa og logger på netværket virker det perfekt…????
  Stofa siger at de ikke bolkere noget for streming og de giver ikke adgang til deres modem/router.

  Har andre samme problem, og er der en løsning

  MVH
  Andy

 29. Tommy

  Hej Andy,
  Jeg har engang hørt om at Stofanet kun tillader en enhed på nettet af gangen via deres router, men det er længe siden.
  Dvs hvis din computer er på, så har den adgangen og en ATV2 med XBMC vil blive blokeret.
  Den løsning jeg læste om gik netop på at sætte en anden router på stofas router, så var denne ekstra router nemlig enheden der havde adgang til nettet og den kunne så levere internet adgang til andre enheder.
  Mvh.
  Tommy

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑