twenty-first century code monkey

Film Quiz til XBMC

Det sidste stykke tid har jeg arbejdet på en ny addon til XBMC – en Film Quiz. Alle spørgsmål og indhold kommer fra den indbyggede database i XBMC, så det kræver du bruger denne funktionalitet før det virker.

Min kæreste og jeg er blevet ret afhængige af quiz’en – det er go’ tidsfordriv 🙂
Du kan se en video af quiz’en i aktion herunder og læse mere om den på XBMC forummet.

2 Kommentarer

 1. Klaus Fonlev

  Hej Tommy. Jeg har haft min Apple tv, sort udgave som jeg har installeret xmbc og dine plug ins til at se live tv. Jeg har ikke kunnet se nogle af dr udsendelserne live endnu, kun hvis jeg vil se gamle udsendelser der har været vist virker det. Hvad er der galt? Efter opdatering for nylig virker det stadig ikke og det ærger mig meget. Ligger fejlen her eller i plug-ins ?

  Mvh. Klaus Fonlev

 2. Tommy

  Hej Klaus,
  Det er desværre et kendt problem. XBMC er ikke så glad for DR’s streams på Apple TV. Du kan læse mere om det her: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=121324
  Du kan evt. prøve at slå hardware acceleration fra. Alternativt skulle det vist virke i Eden beta 1, men ikke andre Eden version.
  Mvh.
  Tommy

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑