twenty-first century code monkey

Flere danske XBMC addons

Der er jo så hyggeligt det her, så jeg har underholdt mig selv med nogle flere addons 🙂 I denne omgang er det blevet til lidt nyt og blandede opdateringer, fx. den første musik-addon med DR’s netradioer.

Den største opdatering er TV2/Regionerne, som har krævet individuel logik til hver region – og desværre er det ikke lykkedes mig at få TV2/Bornholm til at virke igen pt.
En anden opdatering, som Apple TV folket vil sætte pris på, er muligheden for at afslutte TV Guiden ved brug af enten tilbage eller menu knappen.

De nye addons er følgende – som altid lad mig høre hvad i synes, og hvis noget ikke skulle virke!

 • DR netradio
 • DMI TV Vejrudsigt
 • DR.dk Pirat TV
 • VEGA Player (løst baseret på Tenzer’s addon)
 • YouSee Web TV (kræver login på yousee.tv)

22 Kommentarer

 1. Tommy

  Hej Kenneth,
  Så er mit bedste bud at du ikke er YouSee bredbånd kunde. Den nye addon virker kun med YouSee bredbånd og ikke med login som tidligere. Det skyldes at jeg nu bruger YouSee’s API og det har pt. ikke den mulighed.
  Jeg har spurgt dem flere gange om muligheden uden at få et konkret svar.
  Mvh.
  Tommy

 2. Kenneth

  yes lige præcis der ligger problemet. er det ikk muligt at bruge den gamle udgave af plugin´et så?

 3. Tommy

  Nej desværre, men det kan være det bliver muligt en gang i fremtiden at tilbyde login igen. Jeg er i dialog med YouSee om dette.
  Mvh.
  Tommy

 4. Kenneth

  nu jeg ikk så piv teknisk anlagt hvad prog. angår, så spørg lige hvor det kan være man ikk bare kan bruge vers 1.0.4 når den virkede med login?

 5. Ronni

  Hejsa

  Tak for dine plugins. Kunne man lokke dig til at kigge på Radio 24syv også? Eventuelt kunne DR Netradio omdøbes til Dansk Netradio, og indeholde links til flere andre netradioer også? Blot et forslag.

  R.

 6. Jens

  Vedr. DR.NU og udlandet herunder hastighed.

  Hej bor i fjernøsten og med xbmc ver 10.1 virker DR.NU helt fint uden at hakke. Da jeg har 2 forskellige partitioner på mit system drev ved jeg at det ikke er et hastighedsproblem da 99.9 % af alt stream funker fint. Har ca 9mbit/s down til København, dog med et ping på 400ms. Skifter jeg derimod partion til win 7 64 (den anden er også win 7 64), så hakkkkker den løs. HHenter 5 sekunder spiller 5 sekunder loader spiller 2 sek loader hakkkkkker…..

  Andre streams virker. Når jeg bruger http://www.dr.dk/nu med høj virker den i 99,9 %, altid med mellem og helt sikker med lav….men det kan jeg ikke vælger, da add on settings ikke har nogle parameter der kan ændres.

  Kan du hjælpe. PS fint arbejde du har lavet…..

 7. Tommy

  Hej Jens,
  Du kan prøve at stille på <cachemembuffersize> i advancedsettings.xml, jeg har ikke selv erfaring med det men jeg vil tro det er det rigtige sted at tweake.
  http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Advancedsettings.xml#.3Cnetwork.3E
  Mvh.
  Tommy

 8. Jens

  Glemte at skrive at den anden partition har eden 11.0 rc2. rc1 havde ikke problemet i så stort et omfang som rc2. Har overvejet at reformat og reinstall fra grunden, men så prøvede jeg lige den samme øvelse på min laptop med en frisk install af win7 dog 32 bit. Her hakker den også. 10.1 som jeg derefter lagde ned, danser perfekt….ud med den og 11.0 med rc2 på igen og pludselig er det breakdanse på skærmen…..

 9. LN

  Hej Tommy,

  Har forsøgt at installere Vega Concerts (Tenzers addon), men jeg kan ikke få det til at fungere.

  Har downloade zip-filen, version 1.0.2, men der kommer en fejlmeddelse:

  addon does not have the correct right structure

  Hvad gøre jeg forkert?

  Mvh. Lars,

 10. Michael Sulsbrück

  Jeg har en slingbox som virker fint på min iPhone og iPad 2.
  Har købt et kabel (ypbpr tror jeg det hedder, rød-hvid-rød- blå- grøn )som skulle forbinde min iPhone og iPad til tv’et, jeg har stereo lyd, men intet billed ??? På min iPhone kan jeg finde tv out og den er indstillet til pal.
  Hvorfor kan jeg ikke se billed ????
  Hvorfor kan kan jeg ikke finde tv out på min iPad ?????
  Håber på hjælp herfra, på forhånd tak
  Mvh
  Michael

 11. Lars

  Hej Tommy! Jeg har været yderst tilfreds med dit arbejde indtil nu, men er også en af dem der virkelig mangler et spotify addon til xbmc. Nu hvor Eden er udkommet, tror du så at det vil være en mulighed, inden for nærmeste fremtid?

  Med venlig hilsen,
  Lars

 12. Tommy

  Hej Lars,
  Det er allerede en spotify addon til xbmc. Du kan læse mere her: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=125147
  Mvh.
  Tommy

 13. Hakam

  Hej tommy har brug for lidt hjælp til lave/lære addons. Kan man evt. for din email/ facebook så forstyrre dig lidt med nogen spørgsmål?

 14. Tommy

  Hej Hakam,
  Jeg giver generelt ikke supporte via mail, men du er velkommen til at lave en tråd på forummet.
  Mvh.
  Tommy

 15. Rasmus

  Hej Tommy

  Jeg har netop opdaget dine fantastiske add-ons til xbmc, og det er virkelig god kvalitet.
  Jeg har et spørgsmål angående hvilke codec de forskellige kanaler bruger. For eksempel kan jeg sagtens afspille alle DR’s kanaler, men TV3s programmer afspiller kun lyden og ikke video.

  Jeg ved at mit system kan ikke afspille MPEG2 codec, men MPEG4 og h264 er understøttet. Jeg tænker derfor at TV3 måske afspiller med et andet codec end DR. Har du et bud på om det kan være årsagen?

  MVH Rasmus
  Raspberry Pi m. Debian Wheezy

 16. Tommy

  Hej Rasmus,
  Jeg er ikke helt klar over det. XBMC beskriver det som “flv”, så det er nok derfor din Raspberry Pi ikke kan hardware dekode det.
  Mvh.
  Tommy

 17. Bo Jørgensen

  Hej Tommy.

  Først og fremmest, jeg er ny bruger af XBMC og kan allerede meget bedre lide denne end Boxee. Brugervenligheden er jo helt i top, når man først har sat sig ind i hvordan det funker. Jeg nyder godt af dine danske tilføjelser, specielt TV Guide, TV3 Play og ikke mindst oversigten over diverse TV2 Programmer. Så kæmpe thumbs up her fra, og atter engang mange mange tak 🙂

 18. bjarne1

  Hej Tommy.

  Tusind tak for det arbejde du gør. Jeg sidder med to ting som kunne være fedt.

  1: Jeg bruger Android offiicelle XBMC program. Hvis jeg vælger musik–>Musik Addons–>DR.dk netradio ser jeg alle radiostationerne men jeg kan ikke vælge nogen af dem. Den kommer med fejlmeddeelsen “Kan ikke finde det næste element i afspilningen. “. Det gør at jeg stadig er afhængig af fjernsynet og den afhængighed kunne jeg godt tænke mig at slippe for når det drejer sig om musik, Radiostationer mm.

  2: Et andet program som jeg godt kunne tænke mig var DR netradio Podcast.

  KH Bjarne

 19. Morten Nielsen

  Jeg har også en ny, glad bruger af Raspberry Pi, XBMC og ikke mindst Tommys plug-ins.
  Jeg kan også kun få lyd frem når jeg prøver TV3 play 🙁 Det ville være fedt, hvis der var en løsning.

 20. Kenn Rasmussen

  Tusinde tak for gode råd! Også netop med hensyn til DR Nu! Har “fundet” XBMC for nylig og som nu er parret med min Mac mini og der er åbnet sig en fantastisk verden for mig! Jeg er IKKE teknisk geni men prøver mig frem! 🙂

 21. Lasse Jørgensen

  Er der nogen andre end mig der oplever at dr nu playeren starter med at afspille, blot for at gå i stå efter ganske få sekunder?
  Det her været det samme på alle de seneste frodo RC’ere.

 22. Simon Flensborg

  Er det nogen som kender nået til addon til xbmc TVgladNY ?

© 2022 Tommy Winther

Tema af Anders NorenOp ↑